Assuralia, de Beroepsvereniging van Verzekeringsondernemingen en OIVO, het Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties, publiceren een zesde brochure over de meest voorkomende verzekeringen waar een particulier mee te maken krijgt. In deze reeks verschenen al: de autoverzekering, de brandverzekering, de rechtsbijstandsverzekering en het pensioensparen.

Nu is het dus de beurt aan 'de familiale', een verzekering die zeker zijn nut bewijst. En dat niet alleen voor gezinnen met kinderen! Want we brengen vlugger schade aan dan we zouden denken. Wie met zijn fiets een voetganger aanrijdt bijvoorbeeld kan beroep doen op zijn/haar 'familiale' omdat door zijn/haar fout een derde persoon (de voetganger) schade heeft geleden.

Belangrijk is de notie 'fout'. Als er geen fout in het spel is, is er geen dekking!

Nieuwe brochure

De 100 snelste bezoekers van Plusmagazine.be ontvangen een gratis exemplaar van de brochure "De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid privéleven".

Stuur uw naam en adres naar info@ABCverzekering.be met vermelding van Plus en de eerste honderd ontvangen de brochure per post.

De brochure (28 blz.) kan ook gedownload worden op www.ABCverzekering.be of www.oivo.be

Assuralia, de Beroepsvereniging van Verzekeringsondernemingen en OIVO, het Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties, publiceren een zesde brochure over de meest voorkomende verzekeringen waar een particulier mee te maken krijgt. In deze reeks verschenen al: de autoverzekering, de brandverzekering, de rechtsbijstandsverzekering en het pensioensparen.Nu is het dus de beurt aan 'de familiale', een verzekering die zeker zijn nut bewijst. En dat niet alleen voor gezinnen met kinderen! Want we brengen vlugger schade aan dan we zouden denken. Wie met zijn fiets een voetganger aanrijdt bijvoorbeeld kan beroep doen op zijn/haar 'familiale' omdat door zijn/haar fout een derde persoon (de voetganger) schade heeft geleden.Belangrijk is de notie 'fout'. Als er geen fout in het spel is, is er geen dekking!