Ontdek de presentaties van verschillende experts in vastgoed en wonen, pensioen, economie en beleggen, verzekeringen en zorg, ondernemen, fiscaliteit, erven en schenken... Soms kan één tip al goed zijn om honderden euro's te besparen. Schrijf je daarom vandaag nog in!

Na elke voordracht volgt een vragenkwartiertje. Tijdens de dag heb je ook nog de mogelijkheid om met de sprekers en partners van gedachten te wisselen.

De inkom voor deze dag bedraagt slechts € 25 voor Plus Magazine-abonnees en € 30 voor niet-abonnees. Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt.

WAAR?

Congrescentrum De Montil, Moortelstraat 8, 1790 Affligem. Voldoende parkeermogelijkheid ter plaatse.

WANNEER?

Zaterdag 25 september 2021 vanaf 9 uur.

HOE INSCHRIJVEN?

Surf naar www.rechtengeld.be

Ontdek de presentaties van verschillende experts in vastgoed en wonen, pensioen, economie en beleggen, verzekeringen en zorg, ondernemen, fiscaliteit, erven en schenken... Soms kan één tip al goed zijn om honderden euro's te besparen. Schrijf je daarom vandaag nog in!Na elke voordracht volgt een vragenkwartiertje. Tijdens de dag heb je ook nog de mogelijkheid om met de sprekers en partners van gedachten te wisselen.Congrescentrum De Montil, Moortelstraat 8, 1790 Affligem. Voldoende parkeermogelijkheid ter plaatse.Zaterdag 25 september 2021 vanaf 9 uur.Surf naar www.rechtengeld.be