Thuisborg koopt woningen in Nederland en verhuurt deze direct aan de verkoper terug. De verkoper krijgt zo weer de beschikking over het vermogen dat eerst in het huis vastzat. Wij streven naar eerlijke aankoopprijzen en betaalbare huren. Dat vertaalt zich in een maatschappelijk verantwoord rendement voor investeerders en huizenkopers. Dit proces van woning of overwaarde verzilveren (sale and lease back of 'verzilverd wonen') is in landen als Frankrijk en Duitsland heel populair, maar in België en Nederland is het minder bekend.

Door te investeren kunnen wij senioren helpen om zelfstandig te blijven wonen. Met een deel van uw vermogen kunt u nu ook profiteren van de Thuisborg Woningwaarde Vastgoed Obligaties. U behaalt tot 7,5% rendement uit verhuurd Nederlands Vastgoed!

Meer informatie vindt u hier.

Thuisborg koopt woningen in Nederland en verhuurt deze direct aan de verkoper terug. De verkoper krijgt zo weer de beschikking over het vermogen dat eerst in het huis vastzat. Wij streven naar eerlijke aankoopprijzen en betaalbare huren. Dat vertaalt zich in een maatschappelijk verantwoord rendement voor investeerders en huizenkopers. Dit proces van woning of overwaarde verzilveren (sale and lease back of 'verzilverd wonen') is in landen als Frankrijk en Duitsland heel populair, maar in België en Nederland is het minder bekend.Door te investeren kunnen wij senioren helpen om zelfstandig te blijven wonen. Met een deel van uw vermogen kunt u nu ook profiteren van de Thuisborg Woningwaarde Vastgoed Obligaties. U behaalt tot 7,5% rendement uit verhuurd Nederlands Vastgoed!Meer informatie vindt u hier.