Amplifon verbindt je hoortoestel via een radiofrequentie of Bluetooth draadloos met je televisie of radio. Terwijl het rond je gonst van aangename familiegeluiden en je geniet van het gezelschap, kun je zo toch feilloos horen wat zich op het televisiescherm afspeelt. Sterker nog, haal je tussendoor een versnapering of een drankje in de keuken, dan blijft het geluid bij jou.

Het volume in je hoorapparaat kun je apart van het geluidsvolume van je tv regelen. Lekker op maat. Heb je geen hoorapparaat, maar wil je een groter luistercomfort als je naar een film kijkt of naar muziek luistert, dan heeft Amplifon ook speciale ontvangers die het geluid rechtstreeks doorgeven.

Veel personen met verminderd gehoor vrezen 's morgens de wekker niet te horen, of de deurbel, of het brand- of inbraakalarm, of de babyfoon... De oplossing? Ingenieuze wekkers met krachtige alarmen en draadloze waarschuwingssystemen die je bij je draagt of die je op vaste plaatsen installeert. De signaalaccessoires werken met versterkt geluid, heldere lichtflitsen of duidelijk voelbare trillingen - of een combinatie van de drie.

Draadloze microfoontjes

Ook telefoneren en muziek beluisteren wordt opnieuw een plezier. Zonder al te veel poespas. Met een hoortoestel met Bluetooth ontvang je het geluid van je gsm of Bluetooth telefoon rechtstreeks in je oor waardoor je je gehoorverlies maximaal opvangt. Amplifon heeft ook telefoontoestellen, gsm's en smartphones die het geluid krachtig en toch zuiver versterken voor wie geen hoorapparaat heeft of een hoorapparaat dat geen draadloze connectie kan maken.

Ook telefoneren en muziek beluisteren wordt opnieuw een plezier.

Moeite om een groepscall via luidspreker te volgen tijdens een meeting? Is de gids onverstaanbaar tussen het gewoel en vanop een te grote afstand? Dreigt de boodschap van de keynote speaker tijdens het congres totaal aan je voorbij te gaan? Erg handig zijn de draadloze microfoons die het je gemakkelijk maken om het gesprek op afstand glashelder te volgen. Discreet, bovendien, want de microfoontjes zijn erg klein en kunnen subtiel worden aangebracht. Het spreekt vanzelf dat ook wie niet geplaagd wordt door gehoorverlies veel comfort wint bij deze hoorhulpmiddelen.

De audioloog van Amplifon geeft je graag advies over het gamma en de mogelijke toepassingen.

Amplifon verbindt je hoortoestel via een radiofrequentie of Bluetooth draadloos met je televisie of radio. Terwijl het rond je gonst van aangename familiegeluiden en je geniet van het gezelschap, kun je zo toch feilloos horen wat zich op het televisiescherm afspeelt. Sterker nog, haal je tussendoor een versnapering of een drankje in de keuken, dan blijft het geluid bij jou.Het volume in je hoorapparaat kun je apart van het geluidsvolume van je tv regelen. Lekker op maat. Heb je geen hoorapparaat, maar wil je een groter luistercomfort als je naar een film kijkt of naar muziek luistert, dan heeft Amplifon ook speciale ontvangers die het geluid rechtstreeks doorgeven.Veel personen met verminderd gehoor vrezen 's morgens de wekker niet te horen, of de deurbel, of het brand- of inbraakalarm, of de babyfoon... De oplossing? Ingenieuze wekkers met krachtige alarmen en draadloze waarschuwingssystemen die je bij je draagt of die je op vaste plaatsen installeert. De signaalaccessoires werken met versterkt geluid, heldere lichtflitsen of duidelijk voelbare trillingen - of een combinatie van de drie.Ook telefoneren en muziek beluisteren wordt opnieuw een plezier. Zonder al te veel poespas. Met een hoortoestel met Bluetooth ontvang je het geluid van je gsm of Bluetooth telefoon rechtstreeks in je oor waardoor je je gehoorverlies maximaal opvangt. Amplifon heeft ook telefoontoestellen, gsm's en smartphones die het geluid krachtig en toch zuiver versterken voor wie geen hoorapparaat heeft of een hoorapparaat dat geen draadloze connectie kan maken.Moeite om een groepscall via luidspreker te volgen tijdens een meeting? Is de gids onverstaanbaar tussen het gewoel en vanop een te grote afstand? Dreigt de boodschap van de keynote speaker tijdens het congres totaal aan je voorbij te gaan? Erg handig zijn de draadloze microfoons die het je gemakkelijk maken om het gesprek op afstand glashelder te volgen. Discreet, bovendien, want de microfoontjes zijn erg klein en kunnen subtiel worden aangebracht. Het spreekt vanzelf dat ook wie niet geplaagd wordt door gehoorverlies veel comfort wint bij deze hoorhulpmiddelen.De audioloog van Amplifon geeft je graag advies over het gamma en de mogelijke toepassingen.