Advertorial

Goed omringd, perfect geïnstalleerd: de beste thuisbasis voor je latere leven

De levensfase na je pensionering is er een van meer tijd, bewustere keuzes en nieuwe uitdagingen. Het is prettig als je dat kunt doen vanuit een comfortabele thuisbasis die je allerlei beslommeringen uit handen neemt. In een serviceresidentie met faciliteiten op maat blijf je met een gerust hart het leven leiden dat je wilt.

Zo lang mogelijk genieten van een levensstijl die bij je voorkeuren, interesses en mogelijkheden past, dat is wat de oudere generatie vandaag graag wil en met wat geluk ook kan doen. Dat kan nog makkelijker vanuit een veilige, ultracomfortabele thuisbasis, waar je een waaier diensten en ontspanningsmogelijkheden binnen handbereik hebt.

Goed omringd, perfect geïnstalleerd: de beste thuisbasis voor je latere leven

Precies dat is wat de serviceresidenties van Domitys bieden. Hun eigentijdse privé-appartementen zijn onberispelijk van kwaliteit en werden in elk opzicht slim ontworpen: lichtrijk, een fijn balkon, een goed uitgeruste keuken en badkamer... Bovendien kun je een Domitys-woning volledig volgens je persoonlijke smaak inrichten en zelfs je huisdier mag mee. Zo wordt dit een nieuwe warme thuis, waar je met plezier vrienden en familie ontvangt.

Extra service en veiligheid

Bij een Domitys-appartement hoort extra ondersteuning: je kunt er 24/7 een beroep doen op de goede zorgen van attent en perfect opgeleid personeel. In geval van nood kunnen zij zelfs eerste hulp bieden en onmiddellijk het juiste netwerk activeren: arts, thuisverpleegkundige, kinesitherapeut...

Goed omringd, perfect geïnstalleerd: de beste thuisbasis voor je latere leven

Ook in moeilijke tijden, zoals deze coronacrisis, stelt Domitys alles in het werk om iedereen veilig en rustig te blijven omringen. Gezondheidsrisico’s worden uiteraard tot een absoluut minimum beperkt, terwijl er wel extra aandacht blijft voor een babbel of een luisterend oor.

Daarnaast kun je gebruik maken van een hele rij services, zoals een restaurant met uitstekende koks die alles ter plaatse bereiden, een klusdienst, hulp bij het huishouden, een was- en strijkdienst of administratieve ondersteuning. Wie zich niet meer met klussen of organisatiekwesties hoeft bezig te houden, heeft immers meer ruimte om te focussen op wat er in deze levensfase echt toe doet.

Goed omringd, perfect geïnstalleerd: de beste thuisbasis voor je latere leven

Als een hotelresort met standing

In Brussel, Antwerpen en binnenkort ook in Leuven vormen tientallen moderne Domitys-woningen samen één grote residentie met standing. En net zoals in een hotelresort horen daar allerlei ontspanningsfaciliteiten bij, verspreid over een oppervlakte van 800 m² of meer. Naast een fitnesszaal, wellness (met onder meer infraroodsauna’s en massage) en een indoor zwembad gaat het ook om een bar en restaurant met bediening, een bibliotheek, een mulitmediaruimte, kapper & beautysalon, een kunstatelier en gezellige gemeenschappelijke ruimtes, waar bewoners elkaar in een hartelijke sfeer kunnen ontmoeten en leren kennen.

Interessant is dat bewoners ook kunnen kiezen uit een ruim aanbod begeleide activiteiten: aquagym, tai chi, yoga, schrijfateliers, workshops theater of dans, een koor, culturele uitstappen, concerten, spelletjes, thema-avonden... Bovendien liggen alle Domitys-residenties op een aangename locatie in de stad, niet ver van winkels en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle mogelijkheden zijn dus aanwezig om te doen en te laten wat je wilt, om uithuizig, sociaal, creatief of sportief te zijn, maar net zo goed om je rustig in alle privacy terug te trekken.

In een Domitys-residentie gaat je vertrouwde leven gewoon door, met één groot verschil: je uitvalsbasis is perfect uitgerust met alle comfort en vernuft om zonder zorgen je eigen ding te blijven doen. Precies op de manier bij helemaal bij je past.

Benieuwd naar het Domitys-concept? Neem een kijkje op onze website.