De culturen, de historische steden, de landschappen en het fijne weer maken van de Middellandse Zee een van de boeiendste vakantiebestemmingen. Met een schip kan je zoveel meer zien. Terwijl je slaapt brengen kapitein en bemanning het schip naar een andere haven.

Kamer en bagage reizen mee. Praktisch! Een cruise met Holland America Line is echter meer: het schip is als een bubbel van comfort. Elke ochtend komt dat moment van verwondering, als je wakker wordt in weer een andere haven. Vandaag Napels, morgen Athene, overmorgen Mykonos.

Twee schepen

Holland America Line zal van april tot november 2023 twee schepen hebben in de Middellandse Zee. Het aanbod van korte en lange cruises, is om van te smullen.

Barcelona is ongetwijfeld het kroonjuweel van een cruise in de Westelijke Middellandse Zee. Het is vaak de start- of eindhaven van een cruise, net als Athene, Triëst, of Civitavecchia, de haven van Rome. Aan boord kan je een uitstap plannen. Het laat toe om de stad te bezoeken, alsof je een citytrip van één dag maakt, zonder zorgen.

Binnenvaren in Napels is een feest. Nergens leggen cruiseschepen zo dicht bij het centrum aan. De straat oversteken en je bent in het historische hart. Tenzij je naar Capri, Pompeï of de Vesuvius wil.

Elke liefhebber van de Middellandse Zee moet minstens één keer Dubrovnik gezien hebben. Wat wordt het? De stad bezoeken? Of een kajaktocht langs de omwallingen? Dat is het fijne aan cruisen: zoveel vrijheid, zoveel mogelijkheden. Net om de hoek van Dubrovnik ligt Montenegro. De Golf van Kotor binnenvaren is van een onwezenlijke schoonheid. Laat je verrassen door Holland America Line en ontdek plaatsen als Sarandë in Albanië, of Korçula, in Kroatië.

Op het eiland Santorini, met de witte huisjes en kapelletjes met blauwe daken, is het alsof je recht in de cover van een Griekse brochure stapt. En de Romeinse UNESCO-site van Efeze mag je niet missen als het schip in het Turkse Kuşadasi ligt.

Istanboel, Jeruzalem, Alexandrië... het is niet te geloven welke bestemmingen de schepen allemaal aandoen. Maar de culturele boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Een cruise is vooral genieten van elke minuut vakantie.

Holland America Line blijft trouw aan de waarden van het klassieke cruisen, met moderne schepen en een hoogstaande, ongedwongen service. De schepen hebben de beste hutten en suites, een groot zwembad, jacuzzi's, bars, spafaciliteiten en restaurants. Voor ons Bourgondiërs is het aan boord fijn vertoeven want wie het wenst kan aan boord bijna elke dag in een ander restaurant dineren.

De kers op de taart is de vriendelijkheid van het personeel. Die is bij Holland America Line legendarisch.

Voor meer informatie of om te boeken contacteer 00800-18731873 / informatie@hollandamerica.com of ga naar je reisspecialist.

www.hollandamerica.com

De culturen, de historische steden, de landschappen en het fijne weer maken van de Middellandse Zee een van de boeiendste vakantiebestemmingen. Met een schip kan je zoveel meer zien. Terwijl je slaapt brengen kapitein en bemanning het schip naar een andere haven.Kamer en bagage reizen mee. Praktisch! Een cruise met Holland America Line is echter meer: het schip is als een bubbel van comfort. Elke ochtend komt dat moment van verwondering, als je wakker wordt in weer een andere haven. Vandaag Napels, morgen Athene, overmorgen Mykonos.Holland America Line zal van april tot november 2023 twee schepen hebben in de Middellandse Zee. Het aanbod van korte en lange cruises, is om van te smullen.Barcelona is ongetwijfeld het kroonjuweel van een cruise in de Westelijke Middellandse Zee. Het is vaak de start- of eindhaven van een cruise, net als Athene, Triëst, of Civitavecchia, de haven van Rome. Aan boord kan je een uitstap plannen. Het laat toe om de stad te bezoeken, alsof je een citytrip van één dag maakt, zonder zorgen.Binnenvaren in Napels is een feest. Nergens leggen cruiseschepen zo dicht bij het centrum aan. De straat oversteken en je bent in het historische hart. Tenzij je naar Capri, Pompeï of de Vesuvius wil.Elke liefhebber van de Middellandse Zee moet minstens één keer Dubrovnik gezien hebben. Wat wordt het? De stad bezoeken? Of een kajaktocht langs de omwallingen? Dat is het fijne aan cruisen: zoveel vrijheid, zoveel mogelijkheden. Net om de hoek van Dubrovnik ligt Montenegro. De Golf van Kotor binnenvaren is van een onwezenlijke schoonheid. Laat je verrassen door Holland America Line en ontdek plaatsen als Sarandë in Albanië, of Korçula, in Kroatië.Op het eiland Santorini, met de witte huisjes en kapelletjes met blauwe daken, is het alsof je recht in de cover van een Griekse brochure stapt. En de Romeinse UNESCO-site van Efeze mag je niet missen als het schip in het Turkse Kuşadasi ligt.Istanboel, Jeruzalem, Alexandrië... het is niet te geloven welke bestemmingen de schepen allemaal aandoen. Maar de culturele boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Een cruise is vooral genieten van elke minuut vakantie.Holland America Line blijft trouw aan de waarden van het klassieke cruisen, met moderne schepen en een hoogstaande, ongedwongen service. De schepen hebben de beste hutten en suites, een groot zwembad, jacuzzi's, bars, spafaciliteiten en restaurants. Voor ons Bourgondiërs is het aan boord fijn vertoeven want wie het wenst kan aan boord bijna elke dag in een ander restaurant dineren.De kers op de taart is de vriendelijkheid van het personeel. Die is bij Holland America Line legendarisch.