Tóch kan je jouw stek een serieuze upgrade geven door de kunst van het decoreren: haal de interieurarchitect in je naar boven en geef je thuis een ware metamorfose met stijlvolle woonaccessoires.

Gezellig zithoekje

Dat je al jaar en dag in dezelfde zetel ligt, wil niet per se zeggen dat hij versleten is en je toe bent aan een nieuw exemplaar. Sofa's zijn doorgaans een dure investering, maar met een aantal mooie accessoires breng jij je zithoek helemaal naar 2021. Zo zijn plaids ideaal om 's avonds lekker onder te cocoonen. Stoffen als katoen of duurzame bamboeblend in diverse kleuren en prints zorgen voor een gezellige warmte en geven je sofa een vernieuwde look.

Ook wie regelmatig verschillende sierkussens op de zetel plaatst, krijgt het gevoel steeds een heel ander salon te hebben. Kies voor kleurrijke exemplaren om je bank wat meer te doen opvallen of ga voor zachte en neutrale kleuren als je graag de nadruk op andere elementen in de kamer legt.

Huiselijk museum

Opnieuw behangen of een vers likje verf op de muren aanbrengen is een slimme manier om als de bliksem een frisse look te creëren, maar het kan nog sneller en goedkoper. Originele wanddecoratie zorgt al snel voor een heel andere sfeer en valt gemakkelijker te vervangen als je het beu bent.

De unieke posters van het Nederlandse merk IXXI zijn enorm populair door hun gebruiksvriendelijkheid en toffe ontwerpen. Deze decoratie bestaat uit verschillende kaarten die je snel in elkaar zet met handige verbindingsstukken. Je kunt kiezen uit een groot aanbod bekende en minder bekende kunstwerken, of ervoor kiezen om zelf een poster samen te stellen met je favoriete foto's. Kiekjes van je geliefden of leuke herinneringen maken van je huis een thuis.

Eyecatchers in alle hoeken

Het zit 'm in de kleine dingen. Wie af en toe zorgt voor een upgrade in woonaccessoires kan al snel een heel nieuw gevoel creëren in de ruimte. Zo zijn planten een grote meerwaarde: we weten inmiddels al langer dat ze goed zijn voor de zuurstofregeling en dat ze zorgen voor wat leven in de brouwerij. Een gepaste bloempot mag daarbij niet ontbreken! Bloempotten zijn te verkrijgen in allerlei maten, vormen en kleuren: ideaal om het kleurenpalet van je interieur aan te vullen en je planten een warm thuis te geven.

Ook kaarsen en kandelaars brengen een aangename gezelligheid in huis, zeker wanneer de kaarsen een heerlijke geur verspreiden. Twist kaarsen en gouden kandelaars zijn dé trend van het moment en geven je interieur een hedendaags aanzicht, maar koop vooral wat je zelf mooi vindt en wat de kamer helemaal doet opfleuren.

Met deze minieme aanpassingen breng jij je oude interieur terug naar het heden, en heb je zonder al te veel moeite een kersverse look gecreëerd om thuis in stijl te vertoeven.

Je vindt alle woonaccessoires op de webshop van de Bijenkorf.

Indien u onze online winkel liever in het Frans bekijkt, ga dan naar debijenkorf.be.

Tóch kan je jouw stek een serieuze upgrade geven door de kunst van het decoreren: haal de interieurarchitect in je naar boven en geef je thuis een ware metamorfose met stijlvolle woonaccessoires.Dat je al jaar en dag in dezelfde zetel ligt, wil niet per se zeggen dat hij versleten is en je toe bent aan een nieuw exemplaar. Sofa's zijn doorgaans een dure investering, maar met een aantal mooie accessoires breng jij je zithoek helemaal naar 2021. Zo zijn plaids ideaal om 's avonds lekker onder te cocoonen. Stoffen als katoen of duurzame bamboeblend in diverse kleuren en prints zorgen voor een gezellige warmte en geven je sofa een vernieuwde look.Ook wie regelmatig verschillende sierkussens op de zetel plaatst, krijgt het gevoel steeds een heel ander salon te hebben. Kies voor kleurrijke exemplaren om je bank wat meer te doen opvallen of ga voor zachte en neutrale kleuren als je graag de nadruk op andere elementen in de kamer legt.Opnieuw behangen of een vers likje verf op de muren aanbrengen is een slimme manier om als de bliksem een frisse look te creëren, maar het kan nog sneller en goedkoper. Originele wanddecoratie zorgt al snel voor een heel andere sfeer en valt gemakkelijker te vervangen als je het beu bent.De unieke posters van het Nederlandse merk IXXI zijn enorm populair door hun gebruiksvriendelijkheid en toffe ontwerpen. Deze decoratie bestaat uit verschillende kaarten die je snel in elkaar zet met handige verbindingsstukken. Je kunt kiezen uit een groot aanbod bekende en minder bekende kunstwerken, of ervoor kiezen om zelf een poster samen te stellen met je favoriete foto's. Kiekjes van je geliefden of leuke herinneringen maken van je huis een thuis.Het zit 'm in de kleine dingen. Wie af en toe zorgt voor een upgrade in woonaccessoires kan al snel een heel nieuw gevoel creëren in de ruimte. Zo zijn planten een grote meerwaarde: we weten inmiddels al langer dat ze goed zijn voor de zuurstofregeling en dat ze zorgen voor wat leven in de brouwerij. Een gepaste bloempot mag daarbij niet ontbreken! Bloempotten zijn te verkrijgen in allerlei maten, vormen en kleuren: ideaal om het kleurenpalet van je interieur aan te vullen en je planten een warm thuis te geven.Ook kaarsen en kandelaars brengen een aangename gezelligheid in huis, zeker wanneer de kaarsen een heerlijke geur verspreiden. Twist kaarsen en gouden kandelaars zijn dé trend van het moment en geven je interieur een hedendaags aanzicht, maar koop vooral wat je zelf mooi vindt en wat de kamer helemaal doet opfleuren.Met deze minieme aanpassingen breng jij je oude interieur terug naar het heden, en heb je zonder al te veel moeite een kersverse look gecreëerd om thuis in stijl te vertoeven.Je vindt alle woonaccessoires op de webshop van de Bijenkorf.Indien u onze online winkel liever in het Frans bekijkt, ga dan naar debijenkorf.be.