Fietsen wint steeds meer terrein. Niet alleen door de gezondheidshype die stilaan doordringt tot in de fietsenbranche, ook het milieu vaart er wel bij. Maar de hoofdreden om het zadel te beklimmen is ongetwijfeld deze: mensen beseffen in toenemende mate dat meer bewegen en een actiever leven hen gelukkig(er) maken. Dus laten ze de auto vaker staan en springen ze de pedalen op, zowel voor dagelijks gebruik als puur voor de fun.

Giant, bekend om zijn uitgebreide collectie fietsen, speelt daar met de GrandTour E+ , het fonkelnieuwe paradepaardje onder de e-bikes, handig op in. Wat maakt dit 100% nieuwe model zo bijzonder? Om te beginnen is er de krachtige SyncDrive Life middenmotor met vijf standen. Soepel speelt hij in op de hoeveelheid kracht die u op de pedalen zet zonder het typische, natuurlijke stuurgedrag van de Giant fietsen te verstoren. Daarbij komt dat de middenmotor, gemonteerd in het midden van de fiets vlakbij de trapas, het zwaartepunt verlaagt, met een stabiele wegligging als resultaat. Voeg daarbij een voorvork met dubbele vering en hinderlijke putten en hobbels onderweg worden een lachertje.

Dat is nog niet alles. De Giant GrandTour E+ komt met drie verschillende maten voor mannen en vrouwen tegemoet aan elke lichaamsbouw. Het lichtgewicht in stevig Aluxx aluminium pakt bovendien uit met hoogstaande technologie. Zoals de hydraulische Magura remmen die, bij gietende regen of stralende zon, in alle weersomstandigheden perfect blijven werken. Of het compacte accupakket met lange actieradius dat stijlvol weggewerkt is in de bagagedrager. Het 400Wh heeft in ECO-stand een actieradius tot 130km, met het 500Wh accupakket fiets je dan weer maximum 160km *. Bij de Giant GrandTour E+ zijn mooi, comfortabel en functioneel geen holle begrippen, wel praktische en doordachte realiteit.

E-bike of niet, bewegen blijft altijd de boodschap. Maar of het nu gaat om een ontspannen zondagse rit, een snelle retour naar de winkel of zelfs een vakantie op de fiets, trappen op de Giant GrandTour E+ voelt telkens als een verademing. Want ook na een lange tocht kom je helemaal opgeladen thuis. Conclusie: 100% adembenemend is de Giant GrandTour E+ zeker en vast... De 0% buiten adem krijg je er gewoon bovenop!

Zin in een proefrit? Ga langs bij één van de Giant dealers in jouw buurt. Vind je dealer hier.

*Actieradius geeft een indicatie van de afstand die er met de accu gefietst kan worden. De cijfers geven de maximale actieradius in de ECO-stand aan, onder optimale omstandigheden.

Fietsen wint steeds meer terrein. Niet alleen door de gezondheidshype die stilaan doordringt tot in de fietsenbranche, ook het milieu vaart er wel bij. Maar de hoofdreden om het zadel te beklimmen is ongetwijfeld deze: mensen beseffen in toenemende mate dat meer bewegen en een actiever leven hen gelukkig(er) maken. Dus laten ze de auto vaker staan en springen ze de pedalen op, zowel voor dagelijks gebruik als puur voor de fun.Giant, bekend om zijn uitgebreide collectie fietsen, speelt daar met de GrandTour E+ , het fonkelnieuwe paradepaardje onder de e-bikes, handig op in. Wat maakt dit 100% nieuwe model zo bijzonder? Om te beginnen is er de krachtige SyncDrive Life middenmotor met vijf standen. Soepel speelt hij in op de hoeveelheid kracht die u op de pedalen zet zonder het typische, natuurlijke stuurgedrag van de Giant fietsen te verstoren. Daarbij komt dat de middenmotor, gemonteerd in het midden van de fiets vlakbij de trapas, het zwaartepunt verlaagt, met een stabiele wegligging als resultaat. Voeg daarbij een voorvork met dubbele vering en hinderlijke putten en hobbels onderweg worden een lachertje.Dat is nog niet alles. De Giant GrandTour E+ komt met drie verschillende maten voor mannen en vrouwen tegemoet aan elke lichaamsbouw. Het lichtgewicht in stevig Aluxx aluminium pakt bovendien uit met hoogstaande technologie. Zoals de hydraulische Magura remmen die, bij gietende regen of stralende zon, in alle weersomstandigheden perfect blijven werken. Of het compacte accupakket met lange actieradius dat stijlvol weggewerkt is in de bagagedrager. Het 400Wh heeft in ECO-stand een actieradius tot 130km, met het 500Wh accupakket fiets je dan weer maximum 160km *. Bij de Giant GrandTour E+ zijn mooi, comfortabel en functioneel geen holle begrippen, wel praktische en doordachte realiteit.E-bike of niet, bewegen blijft altijd de boodschap. Maar of het nu gaat om een ontspannen zondagse rit, een snelle retour naar de winkel of zelfs een vakantie op de fiets, trappen op de Giant GrandTour E+ voelt telkens als een verademing. Want ook na een lange tocht kom je helemaal opgeladen thuis. Conclusie: 100% adembenemend is de Giant GrandTour E+ zeker en vast... De 0% buiten adem krijg je er gewoon bovenop!*Actieradius geeft een indicatie van de afstand die er met de accu gefietst kan worden. De cijfers geven de maximale actieradius in de ECO-stand aan, onder optimale omstandigheden.