Even op pauze

Ook zin om af en toe eens op de pauzeknop te duwen? Te midden van een drukke job, een hectisch gezin of familieverplichtingen schiet een middagje tijd voor jezelf er af en toe bij in. Cultuurpauze doorbreekt de routine en nodigt je uit voor een gegidste expo, een voorstelling in groepsverband, een begeleide architectuurwandeling of een interessante lezing in Vlaanderen of Brussel.

In groep Maar zo'n fijne uitstapjes maak je natuurlijk niet alleen. Met een eenvoudige muisklik kom je terecht in een sociaal netwerk en kies je uit straffe cultuuractiviteiten met nét dat tikkeltje meer. Hier ontdek je het boeiende najaarsprogramma van cultuurpauze en profiteer tot je tot eind december van 3€ korting met code HERFST.

Win! We geven 5 duo-vouchers weg voor eender welke activiteit van cultuurpauze tot en met 31 december.

Even op pauzeOok zin om af en toe eens op de pauzeknop te duwen? Te midden van een drukke job, een hectisch gezin of familieverplichtingen schiet een middagje tijd voor jezelf er af en toe bij in. Cultuurpauze doorbreekt de routine en nodigt je uit voor een gegidste expo, een voorstelling in groepsverband, een begeleide architectuurwandeling of een interessante lezing in Vlaanderen of Brussel.In groep Maar zo'n fijne uitstapjes maak je natuurlijk niet alleen. Met een eenvoudige muisklik kom je terecht in een sociaal netwerk en kies je uit straffe cultuuractiviteiten met nét dat tikkeltje meer. Hier ontdek je het boeiende najaarsprogramma van cultuurpauze en profiteer tot je tot eind december van 3€ korting met code HERFST.Win! We geven 5 duo-vouchers weg voor eender welke activiteit van cultuurpauze tot en met 31 december.