Ga aan de slag met de meest krachtige lichtgewicht snoerloze stofzuiger uit het AEG-gamma. Deze steelstofzuiger dankt zijn comfort aan zijn handgreep en zijn maximale ruisonderdrukking, door een combinatie van een gestructureerde luchtstroom en geluidsdempende uitlaat. En met de Brush Roll Clean - een gemotoriseerde borstelrolreiniging -, verwijder je met een simpele druk op een knop alle haren en vezels.

Neem deel en win een van de drie stofzuiger die we weggeven.

BEZORG ONS JE OPLOSSING VOOR19 NOVEMBER en maak kans op één van de 3 AEG QX9-1-50IB stofzuiger (419,95 euro)

DE WINNAAR VAN SEPTEMBER 2020

Het sleutelwoord: NORMAAL. Winnen een resorttoegang voor Waer Waters (51 euro): D. De Saegher uit Strombeek- Bever, D. De Witte uit Leisele, S. Guillemyn uit Roeselare, C. Harinck uit Meulebeke, C. Neus uit Roeselare, D. Burette uit Mons-Lez-Liège, M. Civitella uit Flémalle, M. Goffaux uit Waterloo, P. Janssen uit Perwez.

Ga aan de slag met de meest krachtige lichtgewicht snoerloze stofzuiger uit het AEG-gamma. Deze steelstofzuiger dankt zijn comfort aan zijn handgreep en zijn maximale ruisonderdrukking, door een combinatie van een gestructureerde luchtstroom en geluidsdempende uitlaat. En met de Brush Roll Clean - een gemotoriseerde borstelrolreiniging -, verwijder je met een simpele druk op een knop alle haren en vezels. Neem deel en win een van de drie stofzuiger die we weggeven. BEZORG ONS JE OPLOSSING VOOR19 NOVEMBER en maak kans op één van de 3 AEG QX9-1-50IB stofzuiger (419,95 euro)DE WINNAAR VAN SEPTEMBER 2020 Het sleutelwoord: NORMAAL. Winnen een resorttoegang voor Waer Waters (51 euro): D. De Saegher uit Strombeek- Bever, D. De Witte uit Leisele, S. Guillemyn uit Roeselare, C. Harinck uit Meulebeke, C. Neus uit Roeselare, D. Burette uit Mons-Lez-Liège, M. Civitella uit Flémalle, M. Goffaux uit Waterloo, P. Janssen uit Perwez.