Ben jij ook op zoek naar een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Waar je lekker kan eten, klinken op een goed concert, nieuwe herinneringen maakt, en vooral veel enthousiaste en open mensen ontmoet? Maak dan kennis met Neos en beleef de tijd van je leven.

Maak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. In samenwerking met Live Nation brengt Neos "Thank You For The Music - The ABBA Story". Dit Engelstalige spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. "Waterloo", "Mamma Mia", "Take a chance on me", "Money, money, money", "Dancing Queen" en zoveel andere onvergetelijke ABBA-songs worden tijdens een spetterende muzikale show gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren.

Thank You For The Music - The ABBA Story is een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!

Benieuwd naar wat Neos nog meer te bieden heeft of op zoek naar een Neos-club in uw buurt?

Neem dan snel een kijkje op onze website www.neosvzw.be.

Geïnteresseerd in Thank You For The Music - The ABBA Story maar u kan zich niet vrijmaken op bovenstaand tijdstip? Niet getreurd. Live Nation biedt ook drie avondvoorstellingen aan: donderdag 31 oktober 2019 om 20u in het Plopsa Theater van De Panne, vrijdag 1 november 2019 om 20u in het Kursaal van Oostende en zaterdag 2 november 2018 om 20u in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Meer info: www.livenation.be

Win 1 van de 5 duotickets voor Thank You For The Music - The ABBA Story

zaterdag 2 november 2019, 15u, Stadsschouwburg Antwerpen

Ben jij ook op zoek naar een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Waar je lekker kan eten, klinken op een goed concert, nieuwe herinneringen maakt, en vooral veel enthousiaste en open mensen ontmoet? Maak dan kennis met Neos en beleef de tijd van je leven.Maak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. In samenwerking met Live Nation brengt Neos "Thank You For The Music - The ABBA Story". Dit Engelstalige spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. "Waterloo", "Mamma Mia", "Take a chance on me", "Money, money, money", "Dancing Queen" en zoveel andere onvergetelijke ABBA-songs worden tijdens een spetterende muzikale show gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren. Thank You For The Music - The ABBA Story is een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!Benieuwd naar wat Neos nog meer te bieden heeft of op zoek naar een Neos-club in uw buurt?Neem dan snel een kijkje op onze website www.neosvzw.be. Geïnteresseerd in Thank You For The Music - The ABBA Story maar u kan zich niet vrijmaken op bovenstaand tijdstip? Niet getreurd. Live Nation biedt ook drie avondvoorstellingen aan: donderdag 31 oktober 2019 om 20u in het Plopsa Theater van De Panne, vrijdag 1 november 2019 om 20u in het Kursaal van Oostende en zaterdag 2 november 2018 om 20u in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Meer info: www.livenation.be Win 1 van de 5 duotickets voor Thank You For The Music - The ABBA Storyzaterdag 2 november 2019, 15u, Stadsschouwburg Antwerpen