Maak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. Helmut Lotti schakelt ook in eigen land weer een versnelling hoger, terug naar het succesélan van weleer. Dit najaar toert de geliefde zanger opnieuw het Vlaamse land rond mét zijn vertrouwde Golden Symphonic Orchestra. Neos vzw koppelde haar karretje aan deze concertreeks en kocht zowel het Capitole te Gent als het Ethias Theater te Hasselt volledig uit voor haar leden. Wil je ook cultuur met de grote C op de eerste plaats beleven, in een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Dan zit je bij Neos geweldig goed. Voel je het al kriebelen? Surf dan naar www.neosvzw.be of geen ons een seintje via welkom@neosvzw.be

Zaterdag 29 december 2018, 14.30u, Ethias Theater Hasselt

Geïnteresseerd in Helmut Lotti in concert maar u was niet bij de winnaars van deze wedstrijd? Niet getreurd. Neem contact op met Neos via welkom@neosvzw.be en bestel alsnog uw kaarten.

Maak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. Helmut Lotti schakelt ook in eigen land weer een versnelling hoger, terug naar het succesélan van weleer. Dit najaar toert de geliefde zanger opnieuw het Vlaamse land rond mét zijn vertrouwde Golden Symphonic Orchestra. Neos vzw koppelde haar karretje aan deze concertreeks en kocht zowel het Capitole te Gent als het Ethias Theater te Hasselt volledig uit voor haar leden. Wil je ook cultuur met de grote C op de eerste plaats beleven, in een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Dan zit je bij Neos geweldig goed. Voel je het al kriebelen? Surf dan naar www.neosvzw.be of geen ons een seintje via welkom@neosvzw.beZaterdag 29 december 2018, 14.30u, Ethias Theater HasseltGeïnteresseerd in Helmut Lotti in concert maar u was niet bij de winnaars van deze wedstrijd? Niet getreurd. Neem contact op met Neos via welkom@neosvzw.be en bestel alsnog uw kaarten.