Speel en win!

Sinds 1951 gaan de vele winnaars naar huis met prachtige prijzen. Zo is de eerste prijs € 75.000 Staatsfondsen, maar je maakt ook kans op een auto, elektrische fietsen, fototoestellen, reischeques, tablets, cadeaubonnen van INNO en Neuhaus, barbecues,... Er vallen meer dan 5.000 prijzen te winnen!

Dankzij de opbrengst van de Tombola kan de Brailleliga haar diensten gratis blijven aanbieden aan meer dan 15.500 blinde en slechtziende personen van alle leeftijden en zo hun zelfstandigheid helpen vergroten.

Klik hier om deel te nemen

Speel en win!Sinds 1951 gaan de vele winnaars naar huis met prachtige prijzen. Zo is de eerste prijs € 75.000 Staatsfondsen, maar je maakt ook kans op een auto, elektrische fietsen, fototoestellen, reischeques, tablets, cadeaubonnen van INNO en Neuhaus, barbecues,... Er vallen meer dan 5.000 prijzen te winnen! Dankzij de opbrengst van de Tombola kan de Brailleliga haar diensten gratis blijven aanbieden aan meer dan 15.500 blinde en slechtziende personen van alle leeftijden en zo hun zelfstandigheid helpen vergroten.Klik hier om deel te nemen