Win 1 van de 5 duotickets voor The Beatles Revival

Maandag 3 juni 2019, 15u, Capitole Gent

Maak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. Begin juni brengt Neos hulde aan een groep van wereldniveau: The Beatles. Één van Europa's beste en populairste tribute coverbands, The Beatles Revival, zal de legendarische Fab Four waarheidsgetrouw gestalte geven. De leadzang, backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk,... Alles klinkt zoals het gekend is van de liveconcerten en de LP's: zuiver, kraakhelder en opwindend. Wil je mee genieten van deze energieke beleving, in een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Dan zit je bij Neos geweldig goed. Voel je het al kriebelen? Surf dan naar www.neosvzw.be of geef ons een seintje via welkom@neosvzw.be.

Geïnteresseerd in The Beatles Revival maar u was niet bij de winnaars van deze wedstrijd? Niet getreurd. Neem contact op met Neos via welkom@neosvzw.be en bestel alsnog uw kaarten.

Win 1 van de 5 duotickets voor The Beatles RevivalMaandag 3 juni 2019, 15u, Capitole GentMaak kennis met Neos tijdens één van de vele onvergetelijke evenementen die dit jaar op het programma staan. Begin juni brengt Neos hulde aan een groep van wereldniveau: The Beatles. Één van Europa's beste en populairste tribute coverbands, The Beatles Revival, zal de legendarische Fab Four waarheidsgetrouw gestalte geven. De leadzang, backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk,... Alles klinkt zoals het gekend is van de liveconcerten en de LP's: zuiver, kraakhelder en opwindend. Wil je mee genieten van deze energieke beleving, in een hechte groep, waar vriendschap en gezelligheid centraal staan? Dan zit je bij Neos geweldig goed. Voel je het al kriebelen? Surf dan naar www.neosvzw.be of geef ons een seintje via welkom@neosvzw.be. Geïnteresseerd in The Beatles Revival maar u was niet bij de winnaars van deze wedstrijd? Niet getreurd. Neem contact op met Neos via welkom@neosvzw.be en bestel alsnog uw kaarten.