Pannobase + Retinol maakt je huid gladder en strakker en is 100% Belgisch. Retinol is al jaren gekend om zijn antirimpelwerking. De stof dringt diep in de huid en stimuleert de collageenproductie, waardoor het huidvernieuwsingsproces wordt versneld. Tegen deze antirimpelcrème op basis van retinol zijn zelfs de diepste rimpels niet opgewassen. Zeker ook geschikt voor mannen! Bezorg ons het sleutelwoord van de puzzelwedstrijd in het oktobernummer van Plus Magazine en win een van de 30 antirimpelcrèmes die we weggeven.

BEZORG ONS VOOR 18 OKTOBER 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE OKTOBERNUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.

Hoeveel antwoorden zullen wij op 23 oktober 2019 om 00 uur ontvangen hebben?

Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 4.160 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van december 2019.

De winnaars van het zomernummer

Het sleutelwoord: ZONNEBRIL

Winnen zwarte Wolky E-walks sneakers (160 euro): Nicole Selleslagh uit Kapelle-op-den-Bos, Linda Verelst uit Duffel, Damian Rorive uit Chênée en Marie-Rose Danloy uit Beyne Heusay.

Pannobase + Retinol maakt je huid gladder en strakker en is 100% Belgisch. Retinol is al jaren gekend om zijn antirimpelwerking. De stof dringt diep in de huid en stimuleert de collageenproductie, waardoor het huidvernieuwsingsproces wordt versneld. Tegen deze antirimpelcrème op basis van retinol zijn zelfs de diepste rimpels niet opgewassen. Zeker ook geschikt voor mannen! Bezorg ons het sleutelwoord van de puzzelwedstrijd in het oktobernummer van Plus Magazine en win een van de 30 antirimpelcrèmes die we weggeven.BEZORG ONS VOOR 18 OKTOBER 2019 HET SLEUTELWOORD VAN DE PUZZEL (ZIE OKTOBERNUMMER) EN HET ANTWOORD OP DE SCHIFTINGSVRAAG.Hoeveel antwoorden zullen wij op 23 oktober 2019 om 00 uur ontvangen hebben?Ter info: het laatste halfjaar ontvingen we gemiddeld 4.160 antwoorden per spel. De winnaars worden schriftelijk verwittigd. Hun namen lees je in Plus Magazine van december 2019.De winnaars van het zomernummerHet sleutelwoord: ZONNEBRILWinnen zwarte Wolky E-walks sneakers (160 euro): Nicole Selleslagh uit Kapelle-op-den-Bos, Linda Verelst uit Duffel, Damian Rorive uit Chênée en Marie-Rose Danloy uit Beyne Heusay.