Man of vrouw, schrijf je in en maak kans op een uitzonderlijke dag omringd door professionals die alles uit de kast zullen halen om jou te doen voelen als een topmodel! Je wordt de ster van de moderubriek in het decembernummer van Plus Magazine, je wordt gekleed door C&A en je vertrekt achteraf met de outfit die je tijdens de fotoshoot gedragen hebt. Daarnaast krijg je een cadeaubon van € 500 geldig in alle winkels van C&A. En als kers op de taart, win je ook een luxueus verblijf in het hotel Domaine des Hautes Fagnes.

De selectie

De 5 lezers en lezeressen worden gekozen door een jury van modeprofessionals.Wij zullen hen persoonlijk verwittigen.

Hoe deelnemen ?

Schrijf je in voor 31 augustus 2018.

Stuur ons 2 recente foto's, een close up en één waarop je volledig te zien bent. Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent! De foto's worden achteraf niet teruggestuurd.

Voeg ook een brief toe waarin je antwoordt op de vraag: "Welke rol speelt mode in mijn leven?"

Via mail: stuur een e-mail naar redactie@plusmagazine.be met alle informatie die je op het inschrijvingsformulier bij het juninummer gevraagd wordt.

Via de post: stuur een kaartje met alle informatie die je op het inschrijvingsformulier naar Plus Magazine - Raketstraat 50/10 - 1130 Brussel

Inscrijnvingsformulier vind je hieronder

Voorwaarden

Minstens 50 jaar zijn op 1 september 2018 en in België wonen.

Beschikbaar zijn op de dag van de fotosessie (1 dag in oktober).

Elk van de 5 winnaars krijgt:

1) De volledige outfit die hij/zij tijdens de fotoshoot draagt én een cadeaubon t.w.v. € 500 bij C&A

2) 1 verblijf voor 2 personen ter waarde van € 450 in het hotel Domaine des Hautes Fagnes****

Inschrijvingsformulier:

Naam

Voornaam

volledig adres

telefoonnummer

email adres

Geboortedatum

(vroeger) beroep

lengte

gewicht

kledingmaat

schoenmaat

haarkleur

halsomtrek

borsomtrek

tailleomtrek

heupomtrek

Man of vrouw, schrijf je in en maak kans op een uitzonderlijke dag omringd door professionals die alles uit de kast zullen halen om jou te doen voelen als een topmodel! Je wordt de ster van de moderubriek in het decembernummer van Plus Magazine, je wordt gekleed door C&A en je vertrekt achteraf met de outfit die je tijdens de fotoshoot gedragen hebt. Daarnaast krijg je een cadeaubon van € 500 geldig in alle winkels van C&A. En als kers op de taart, win je ook een luxueus verblijf in het hotel Domaine des Hautes Fagnes.De selectieDe 5 lezers en lezeressen worden gekozen door een jury van modeprofessionals.Wij zullen hen persoonlijk verwittigen.Hoe deelnemen ?Schrijf je in voor 31 augustus 2018. Stuur ons 2 recente foto's, een close up en één waarop je volledig te zien bent. Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent! De foto's worden achteraf niet teruggestuurd. Voeg ook een brief toe waarin je antwoordt op de vraag: "Welke rol speelt mode in mijn leven?" Via mail: stuur een e-mail naar redactie@plusmagazine.be met alle informatie die je op het inschrijvingsformulier bij het juninummer gevraagd wordt. Via de post: stuur een kaartje met alle informatie die je op het inschrijvingsformulier naar Plus Magazine - Raketstraat 50/10 - 1130 Brussel Inscrijnvingsformulier vind je hieronderVoorwaardenMinstens 50 jaar zijn op 1 september 2018 en in België wonen. Beschikbaar zijn op de dag van de fotosessie (1 dag in oktober).Elk van de 5 winnaars krijgt:1) De volledige outfit die hij/zij tijdens de fotoshoot draagt én een cadeaubon t.w.v. € 500 bij C&A2) 1 verblijf voor 2 personen ter waarde van € 450 in het hotel Domaine des Hautes Fagnes****Inschrijvingsformulier: NaamVoornaam volledig adrestelefoonnummeremail adresGeboortedatum(vroeger) beroeplengtegewichtkledingmaatschoenmaathaarkleurhalsomtrekborsomtrektailleomtrekheupomtrek