Doe mee met deze unieke culinaire wedstrijd door ons het recept van je beste gerecht te sturen, dat elke keer weer een succes is als je het op tafel tovert. Misschien win je deze feestelijke kookwedstrijd in samenwerking met tweesterrenchef Christophe Hardiquest... Mmmm, het water loopt ons al in de mond!

De selectie

Een deskundige jury selecteert de 30 beste recepten en overhandigt deze aan chef Hardiquest. Hij selecteert het beste voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Vervolgens zal hij in zijn restaurant Bon Bon met de hulp van de 3 winnaars zijn draai aan deze 3 winnende recepten geven.

Hoe doe je mee?

Schrijf je in voor 20 september 2018

Stuur ons het recept van je beste gerecht samen met een foto van de presentatieen een foto van jezelf (de foto's worden niet teruggestuurd)

Sluit een korte introductietekst bij waarin je vertelt waarom je voor dit recept hebt gekozen

Via mail: aan redactie@plusmagazine.be, vergeet niet je volledige adresgegevens toe te voegen

Per post: stuur de informatie die staat op het inschrijvingsformulier terug naar Plus Magazine- kookwedstrijd - Raketstraat 50/10 - 1130 Brussel. Het inschrijvingsformulier vind je in het zomernummer van Plus Magazine, of hieronder

Voorwaarden

Je woont in België en bent minstens 50 jaar.

Je bent op 24 oktober vrij om samen met een persoon van je keuze te genieten van het dégustatie menu van de 3 gerechten gerealiseerd door chef Hardiquest in zijn restaurant Bon Bon**.

Elk van de 3 winnaars

1) Zal op 24 oktober aanwezig zijn wanneer meesterkok Christophe Hardiquest zijn draai geeft aan de drie winnende recepten

2) Ontvangt een uitnodiging voor 2 personen in het sterren restaurant Bon Bon** voor een feestelijke lunch met de 3 winnende recepten gerealiseerd door de chef persoonlijk. Er zullen vanzelfsprekend bijpassende wijnen en andere dranken geschonken worden. Een reportage van deze prachtige dag zal verschijnen in het decembernummer van Plus Magazine.

Inschrijvingsformulier

Naam

Voornaam

Adres

Tel

Email

Geboortedatum

Doe mee met deze unieke culinaire wedstrijd door ons het recept van je beste gerecht te sturen, dat elke keer weer een succes is als je het op tafel tovert. Misschien win je deze feestelijke kookwedstrijd in samenwerking met tweesterrenchef Christophe Hardiquest... Mmmm, het water loopt ons al in de mond!De selectieEen deskundige jury selecteert de 30 beste recepten en overhandigt deze aan chef Hardiquest. Hij selecteert het beste voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Vervolgens zal hij in zijn restaurant Bon Bon met de hulp van de 3 winnaars zijn draai aan deze 3 winnende recepten geven.Hoe doe je mee?Schrijf je in voor 20 september 2018Stuur ons het recept van je beste gerecht samen met een foto van de presentatieen een foto van jezelf (de foto's worden niet teruggestuurd)Sluit een korte introductietekst bij waarin je vertelt waarom je voor dit recept hebt gekozenVia mail: aan redactie@plusmagazine.be, vergeet niet je volledige adresgegevens toe te voegenPer post: stuur de informatie die staat op het inschrijvingsformulier terug naar Plus Magazine- kookwedstrijd - Raketstraat 50/10 - 1130 Brussel. Het inschrijvingsformulier vind je in het zomernummer van Plus Magazine, of hieronderVoorwaardenJe woont in België en bent minstens 50 jaar.Je bent op 24 oktober vrij om samen met een persoon van je keuze te genieten van het dégustatie menu van de 3 gerechten gerealiseerd door chef Hardiquest in zijn restaurant Bon Bon**. Elk van de 3 winnaars1) Zal op 24 oktober aanwezig zijn wanneer meesterkok Christophe Hardiquest zijn draai geeft aan de drie winnende recepten2) Ontvangt een uitnodiging voor 2 personen in het sterren restaurant Bon Bon** voor een feestelijke lunch met de 3 winnende recepten gerealiseerd door de chef persoonlijk. Er zullen vanzelfsprekend bijpassende wijnen en andere dranken geschonken worden. Een reportage van deze prachtige dag zal verschijnen in het decembernummer van Plus Magazine.InschrijvingsformulierNaam Voornaam AdresTelEmailGeboortedatum