Lekker genieten en ontspannen terwijl de GARDENO SILENO life het gazon maait!

Met een volledig automatisch robotmaaier kan je uitkijken naar een perfect, groen gazon en veel vrije tijd voor leuke dingen.

Pssst! Je zal het verschil horen: deze robotmaaier wordt SILENO genoemd met een reden: het is veruit de stilste! Terwijl vergelijkbare robotmaaiers tijdens het werk ongeveer 68 dB(A) produceren, werkt de SILENO life op slechts 60 dB(A), de helft van het geluidsniveau van andere robotmaaiers. De perfecte manier om jouw tuin te onderhouden in een oase van rust!

Verkrijgbaar als GARDENA sùart system uitvoering, waarbij de maaier instalbaar is via een smartphone of tablet. Makkelijk t einstalleren en afwasbaar met de tuinslang.

  • Krachtige aandrijving
  • Maait ook in de regen
  • Uiterst stil met maar 60 dB
  • Geschikt voor tuinen tot 750 m²
  • Meer dan 20 jaar ervaring met robotmaaiers
  • Geschikt voor hellingen tot 30%
Lekker genieten en ontspannen terwijl de GARDENO SILENO life het gazon maait!Met een volledig automatisch robotmaaier kan je uitkijken naar een perfect, groen gazon en veel vrije tijd voor leuke dingen.Pssst! Je zal het verschil horen: deze robotmaaier wordt SILENO genoemd met een reden: het is veruit de stilste! Terwijl vergelijkbare robotmaaiers tijdens het werk ongeveer 68 dB(A) produceren, werkt de SILENO life op slechts 60 dB(A), de helft van het geluidsniveau van andere robotmaaiers. De perfecte manier om jouw tuin te onderhouden in een oase van rust!Verkrijgbaar als GARDENA sùart system uitvoering, waarbij de maaier instalbaar is via een smartphone of tablet. Makkelijk t einstalleren en afwasbaar met de tuinslang.