1x smart Sileno City 500 (€1.299,99)

Een perfect onderhouden gazon zonder enige moeite ! Met het Smart system maait de Gardena smart Sileno City je gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier, en dat vanaf de Gardena smart App. Je geniet van je vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De smart Sileno City is geschikt voor kleinere gazons tot 500 vierkante meter. Hij maait op hellingen en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. De nieuwe smart Sileno City werkt tijdens alle weersomstandighedenen is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als het werkklaar is, keert hij automatisch terug naar het laadstation!

10x AquaRoll LEasy (€139,99)

De Gardena AquaRoll zorgt voor ruimtebesparendeopslag van de tuinslang en ishandig in gebruik. Inclusief een tuinslang van 50 meter en accessoires !

6xNatureUp! Basis Set verticaal (€54,99) + NatureUp!bewateringsset Verticaal (€32,99)

De Gardena NatureUp! Basis Set verticaal is een flexibel systeem om snel en eenvoudig kale muren tot leven te brengen met bloemen, kruiden en groenten. Het verbindingssysteem met weerbestendige kunststof plantenbakken is modulair, uitbreidbaar en zonder gereedschap in elkaar te zetten. De Gardena NatureUp! Bewateringsset Verticaal bevat alle onderdelen voor de probleemloze en waterbesparen de bewatering van maximaal 9 verticale plantenbakken.

6x Original Gardena Premium StarterSet (€42,99)

Met deze set heb je alle Original Gardena Premium starterseta ansluitingen en een tuinspuit voor direct gebruik op je tuinslang. Het is een complete set om je tuinslang van aan de kraan tot op het einde van de slag te voorzien van accessoires.

7x Strooiwagen XL 16l (€84,99)

De Gardena Strooiwagen XL(16l) is zeer geschikt voor de eenvoudig everspreiding van mest stoffen en strooizout op grotere oppervlakken. De strooi schijf verdeelt het strooi goed netjes en zeer gelijkmatig. De strooiwagen XL is eenvoudig te bedienen met de open/sluitfunctieop de handgreep, waar ook de juiste doserings hoeveelheid kan wordeningesteld.

1x smart Sileno City 500 (€1.299,99)Een perfect onderhouden gazon zonder enige moeite ! Met het Smart system maait de Gardena smart Sileno City je gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier, en dat vanaf de Gardena smart App. Je geniet van je vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De smart Sileno City is geschikt voor kleinere gazons tot 500 vierkante meter. Hij maait op hellingen en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. De nieuwe smart Sileno City werkt tijdens alle weersomstandighedenen is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als het werkklaar is, keert hij automatisch terug naar het laadstation!10x AquaRoll LEasy (€139,99)De Gardena AquaRoll zorgt voor ruimtebesparendeopslag van de tuinslang en ishandig in gebruik. Inclusief een tuinslang van 50 meter en accessoires !6xNatureUp! Basis Set verticaal (€54,99) + NatureUp!bewateringsset Verticaal (€32,99)De Gardena NatureUp! Basis Set verticaal is een flexibel systeem om snel en eenvoudig kale muren tot leven te brengen met bloemen, kruiden en groenten. Het verbindingssysteem met weerbestendige kunststof plantenbakken is modulair, uitbreidbaar en zonder gereedschap in elkaar te zetten. De Gardena NatureUp! Bewateringsset Verticaal bevat alle onderdelen voor de probleemloze en waterbesparen de bewatering van maximaal 9 verticale plantenbakken. 6x Original Gardena Premium StarterSet (€42,99)Met deze set heb je alle Original Gardena Premium starterseta ansluitingen en een tuinspuit voor direct gebruik op je tuinslang. Het is een complete set om je tuinslang van aan de kraan tot op het einde van de slag te voorzien van accessoires.7x Strooiwagen XL 16l (€84,99)De Gardena Strooiwagen XL(16l) is zeer geschikt voor de eenvoudig everspreiding van mest stoffen en strooizout op grotere oppervlakken. De strooi schijf verdeelt het strooi goed netjes en zeer gelijkmatig. De strooiwagen XL is eenvoudig te bedienen met de open/sluitfunctieop de handgreep, waar ook de juiste doserings hoeveelheid kan wordeningesteld.