VIER STERREN, 59 LUXEKAMERS: HET TERHILLS HOTEL IN MAASMECHELEN IS DÉ OPTELSOM VAN KLASSE EN COMFORT.

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Unieke vergezichten vanop de mijnterrils en schachtbok brengen de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, die de schakel vormt met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park in Vlaanderen: een onvervalst wandelwalhalla. Het Terhills Hotel ligt ook langs een heel ander paradijs, namelijk het shoppingparadijs Maasmechelen Village. Met meer dan 100 merkwinkels op een rij vormt dit de grootste en meest aangename winkelstraat van Limburg. Hou je van ontspanning en herbronning? Vanuit het hotel kan je met een gratis shuttlebus naar Elaisa Wellness, gelegen midden in de natuur van Terhills. Een uniek wellnesscomplex met 10 sauna's, 4 baden, 16 behandelruimtes, grote zonneweide en hamam.

PRAKTISCH

• Terhills Hotel

• Zetellaan 68, 3630 Maasmechelen, België

• +32 (0)89 73 09 09

www.terhillshotel.com

• info@terhillshotel.com

JOUW VOORDEEL:

Geniet in 2021 van 15% korting op 1 overnachting inclusief ontbijt en van maar liefst 25% korting op 2 overnachtingen inclusief ontbijt.

Aanbod niet geldig voor aankomst op vrijdag en zaterdag, tijdens Belgische feestdagen en tijdens Belgische schoolvakanties. Boek via www.terhillshotel.com met de code 'TerhillsPlus'.

VIER STERREN, 59 LUXEKAMERS: HET TERHILLS HOTEL IN MAASMECHELEN IS DÉ OPTELSOM VAN KLASSE EN COMFORT.Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Unieke vergezichten vanop de mijnterrils en schachtbok brengen de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, die de schakel vormt met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park in Vlaanderen: een onvervalst wandelwalhalla. Het Terhills Hotel ligt ook langs een heel ander paradijs, namelijk het shoppingparadijs Maasmechelen Village. Met meer dan 100 merkwinkels op een rij vormt dit de grootste en meest aangename winkelstraat van Limburg. Hou je van ontspanning en herbronning? Vanuit het hotel kan je met een gratis shuttlebus naar Elaisa Wellness, gelegen midden in de natuur van Terhills. Een uniek wellnesscomplex met 10 sauna's, 4 baden, 16 behandelruimtes, grote zonneweide en hamam.PRAKTISCH • Terhills Hotel • Zetellaan 68, 3630 Maasmechelen, België • +32 (0)89 73 09 09 • www.terhillshotel.com • info@terhillshotel.comJOUW VOORDEEL:Geniet in 2021 van 15% korting op 1 overnachting inclusief ontbijt en van maar liefst 25% korting op 2 overnachtingen inclusief ontbijt.Aanbod niet geldig voor aankomst op vrijdag en zaterdag, tijdens Belgische feestdagen en tijdens Belgische schoolvakanties. Boek via www.terhillshotel.com met de code 'TerhillsPlus'.