Al 50 jaar lang is Planet Parfum de Belgische referentie in de parfumerie en selectieve cosmetica. Onze missie is om aan onze klanten een schoonheidservaring te bieden. Aan de hand van een uitgebreid assortiment en zorgvuldig geselecteerde merken, begeleiden onze consultants je met expertise en advies op maat, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en je persoonlijkheid. Of je nu langskomt om een cadeau te kopen, jezelf een plezier te doen of gewoon voor een moment van ontspanning, Planet Parfum helpt je graag!

PRAKTISCH

www.planetparfum.com/nl/stores

www.planetparfum.com

• +32 2 420 39 38

• contact@planetparfum.be

• Geldig van 01/01 t.e.m. 31/12/2021

JOUW VOORDEEL:

Korting van € 5 bij aankoop van min € 25.

Code ESHOP : PP-ROUL2021

Geldig van 01/01 t.e.m. 31/12/2021. Niet geldig op de merken Bobbi Brown, Boucheron Collection, Chanel, Jo Malone, Les Exclusifs Guerlain, Les Exclusifs Hermes, Tom Ford en Van Cleef Collections Extraordinaire. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Niet geldig op de aankoop van cadeaubonnen. 1 bon per aankoop. Niet inwisselbaar voor contant geld. Korting geldig met de code online of in de winkel met de originele bon.

Al 50 jaar lang is Planet Parfum de Belgische referentie in de parfumerie en selectieve cosmetica. Onze missie is om aan onze klanten een schoonheidservaring te bieden. Aan de hand van een uitgebreid assortiment en zorgvuldig geselecteerde merken, begeleiden onze consultants je met expertise en advies op maat, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en je persoonlijkheid. Of je nu langskomt om een cadeau te kopen, jezelf een plezier te doen of gewoon voor een moment van ontspanning, Planet Parfum helpt je graag!PRAKTISCH• www.planetparfum.com/nl/stores • www.planetparfum.com • +32 2 420 39 38 • contact@planetparfum.be • Geldig van 01/01 t.e.m. 31/12/2021JOUW VOORDEEL: Korting van € 5 bij aankoop van min € 25. Code ESHOP : PP-ROUL2021 Geldig van 01/01 t.e.m. 31/12/2021. Niet geldig op de merken Bobbi Brown, Boucheron Collection, Chanel, Jo Malone, Les Exclusifs Guerlain, Les Exclusifs Hermes, Tom Ford en Van Cleef Collections Extraordinaire. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Niet geldig op de aankoop van cadeaubonnen. 1 bon per aankoop. Niet inwisselbaar voor contant geld. Korting geldig met de code online of in de winkel met de originele bon.