Naar jaarlijkse goede gewoonte is onze Voordelengids er weer! En net zoals elk jaar hebben we er weer alles aan gedaan om jullie leuke uitjes en exclusieve kortingen aan te bieden. Maar, zoals jullie weten, heeft covid-19 heel wat roet in het eten en onze levens gegooid. Dit betekent dat de situatie en de genomen maatregelen om het virus in te dijken heel snel kunnen veranderen. Bijgevolg zouden er bepaalde voordelen, tussen het moment dat de tekst ter perse gaat en het moment dat jullie de gids ter hand nemen, geannuleerd of anders georganiseerd kunnen worden. Daarom raden wij jullie stellig aan om steeds alles goed na te kijken, zoals de openingsuren bijvoorbeeld, via de website of door telefonisch contact op te nemen met de organisator van het event. We houden er ook aan jullie gerust te stellen over het feit dat al onze partners de coronamaatregelen nauwlettend in het oog houden om de veiligheid en het welzijn van de bezoekers te garanderen.

Meer dan ooit, is het essentieel om onze gedachten te verzetten, en om opnieuw wat van cultuur en entertainment te genieten. We hopen dat deze voordelengids jullie mooie momenten zal bezorgen.

Take care en tot binnenkort!

Plus Magazine

Naar jaarlijkse goede gewoonte is onze Voordelengids er weer! En net zoals elk jaar hebben we er weer alles aan gedaan om jullie leuke uitjes en exclusieve kortingen aan te bieden. Maar, zoals jullie weten, heeft covid-19 heel wat roet in het eten en onze levens gegooid. Dit betekent dat de situatie en de genomen maatregelen om het virus in te dijken heel snel kunnen veranderen. Bijgevolg zouden er bepaalde voordelen, tussen het moment dat de tekst ter perse gaat en het moment dat jullie de gids ter hand nemen, geannuleerd of anders georganiseerd kunnen worden. Daarom raden wij jullie stellig aan om steeds alles goed na te kijken, zoals de openingsuren bijvoorbeeld, via de website of door telefonisch contact op te nemen met de organisator van het event. We houden er ook aan jullie gerust te stellen over het feit dat al onze partners de coronamaatregelen nauwlettend in het oog houden om de veiligheid en het welzijn van de bezoekers te garanderen. Meer dan ooit, is het essentieel om onze gedachten te verzetten, en om opnieuw wat van cultuur en entertainment te genieten. We hopen dat deze voordelengids jullie mooie momenten zal bezorgen. Take care en tot binnenkort! Plus Magazine