Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club brengt al je persoonlijke voordelen als lid van Plus Club samen. Ontdek hoe je toegang krijgt tot Mijn Plus Club en profiteer van alle voordelen!

Hoe werkt Mijn Plus Club?

© Plus Club

Ben je al geregistreerd op www.plusmagazine.be?

Dan kan je nu gewoon inloggen met je bestaande e-mailadres en wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten, geef dit dan aan wanneer je onderaan op Log in klikt en een nieuw wachtwoord zal u worden doorgemaild.

Log in en krijg toegang tot Mijn Plus Club

Je bent nog niet geregistreerd, noch op www.plusmagazine.be, noch op www.mijnplusclub.be

Nog niet geregistreerd? Vul dan eenmalig je gegevens in om toegang te krijgen tot Mijn Plus Club. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus. Ben je wel geabonneerd? Vergeet dan zeker niet om ook jouw abonneenummer in te geven zodat je ook van de tijdelijke en vaste ledenvoordelen kunt genieten.

Registreer nu om toegang te krijgen tot Mijn Plus Club

Je voordelen worden op een overzichtelijke manier gebundeld in Mijn Plus Club. Belangrijk: om toegang te krijgen tot de exclusieve vaste en tijdelijke voordelen heb je je abonneenummer van Plus Magazine nodig. Je vindt dat nummer op je Plus-Clubkaart of op de verzendfolie van Plus Magazine.