PURE WILDLIFE EN EEN MYSTERIEUZE ONDERAARDSE WERELD

Safari in je achtertuin! In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha kun je de Europese "big five" spotten: beren, wolven, lynxen... Bezoek het in alle vrijheid te voet of met de Safari-car. Vervolgens neem je een duik onder de grond om het majestueuze decor van de grot te ontdekken. Ontdek de sprookjesachtige lichteffecten dankzij de nieuwe LED verlichting. Beleef magische werelden met Origin, een zinnenstrelende voorstelling van licht en geluid en geavanceerde video-mapping en lasertechnologieën.

PRAKTISCH

• Han-sur-Lesse

www.grotte-de-han.be

• Toegang met PassHan: 12+: € 25,50 ipv € 32,50 - 4-11 jaar: € 16,5 ipv € 23,50

JOUW VOORDEEL:

€ 7 korting op de PassHan 4-11 jaar en de 12+ met promo code PROMPLP

De korting wordt verkregen bij aankoop van de tickets met promocode PROMPLP op de website www.grotte-de-han.be. Bij het bezoek moet de Plus Club kaart getoond worden aan de kassa en worden de tickets gevalideerd. De tickets zijn enkel geldig met de controlestempel van de kassa.

PURE WILDLIFE EN EEN MYSTERIEUZE ONDERAARDSE WERELD Safari in je achtertuin! In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha kun je de Europese "big five" spotten: beren, wolven, lynxen... Bezoek het in alle vrijheid te voet of met de Safari-car. Vervolgens neem je een duik onder de grond om het majestueuze decor van de grot te ontdekken. Ontdek de sprookjesachtige lichteffecten dankzij de nieuwe LED verlichting. Beleef magische werelden met Origin, een zinnenstrelende voorstelling van licht en geluid en geavanceerde video-mapping en lasertechnologieën.PRAKTISCH• Han-sur-Lesse • www.grotte-de-han.be • Toegang met PassHan: 12+: € 25,50 ipv € 32,50 - 4-11 jaar: € 16,5 ipv € 23,50JOUW VOORDEEL:€ 7 korting op de PassHan 4-11 jaar en de 12+ met promo code PROMPLPDe korting wordt verkregen bij aankoop van de tickets met promocode PROMPLP op de website www.grotte-de-han.be. Bij het bezoek moet de Plus Club kaart getoond worden aan de kassa en worden de tickets gevalideerd. De tickets zijn enkel geldig met de controlestempel van de kassa.