Häfner's Flair Hotel Adlerbad ligt in Bad Griesbach, in de Renchvallei, één van de mooiste zijdelingse valleien van de Rijn. Dit kuuroord is bekend voor zijn mineraalhoudende bronnen en zijn bijzonder zacht klimaat. Bezoek Freudenstadt (23 km)n met het grootste marktplein van Duitsland. In de omgeving zijn er liefst 300 km wandelpaden. De gloednieuwe wellness (100 m²) van het hotel nodigt uit tot ontspanning en de lekkere, verfijnde keuken zal je bekoren!

Hotel

Ligging: op 479 km van Brussel. In Bad Griesbach, een kuuroord midden in het Zwarte Woud, bekend om zijn helende bronnen.

Faciliteiten: restaurant Landidyll. Je kan gratis gebruik maken van het wellnesscenter met Finse sauna, stoombad/grot en belevenisdouches, infrarood-cabine. Relaxatieruimte met kampvuur en prachtig uitzicht op het Zwarte Woud. Massages (betalend). 2 liften. Gratis parking.

Kamers: 24 kamers in de traditionele stijl van het Zwarte Woud. Douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje, vast tapijt of laminaat.

Inbegrepen:

 • 6 nachten
 • 1 x welkomstdrankje
 • 6 x ontbijtbuffet
 • 1 x aperitief 'Sundowner'
 • 6 x vijfgangendiner
 • 1 x taart met koffie
 • 1 x picknick
 • KONUS-Gästerkarte (voordeelkaart voor het openbaar vervoer en bepaalde musea)

Geldigheid:

 • Deze prijs van € 415 p.p. is geldig voor een comfort tweepersoonskamer (27-31 m²) of een standaard tweepersoonskamer met balkon (25-28 m²) (naar keuze) tussen 02/01-31/03/20.
 • Tussen 01/04-22/11/20: € 449
 • Single comfort kamer: vanaf € 422

Meer informatie of reserveren?

Boekingscode: ZWWPCL25

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).

Häfner's Flair Hotel Adlerbad ligt in Bad Griesbach, in de Renchvallei, één van de mooiste zijdelingse valleien van de Rijn. Dit kuuroord is bekend voor zijn mineraalhoudende bronnen en zijn bijzonder zacht klimaat. Bezoek Freudenstadt (23 km)n met het grootste marktplein van Duitsland. In de omgeving zijn er liefst 300 km wandelpaden. De gloednieuwe wellness (100 m²) van het hotel nodigt uit tot ontspanning en de lekkere, verfijnde keuken zal je bekoren!HotelLigging: op 479 km van Brussel. In Bad Griesbach, een kuuroord midden in het Zwarte Woud, bekend om zijn helende bronnen.Faciliteiten: restaurant Landidyll. Je kan gratis gebruik maken van het wellnesscenter met Finse sauna, stoombad/grot en belevenisdouches, infrarood-cabine. Relaxatieruimte met kampvuur en prachtig uitzicht op het Zwarte Woud. Massages (betalend). 2 liften. Gratis parking.Kamers: 24 kamers in de traditionele stijl van het Zwarte Woud. Douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje, vast tapijt of laminaat.Inbegrepen: Geldigheid: Meer informatie of reserveren?Boekingscode: ZWWPCL25Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).