We nemen je mee naar West-Frankrijk: tijdens deze rondreis ontdek je de Vendée en de Charente. Je verblijft in 2 kleinschalige, romantische charmehotelletjes met een familiaal onthaal. Stuk voor stuk de favorieten van onze klanten.

Om te beginnen verblijf je 4 nachten in Hotel Frédéric*** (St-Hilaire de Riez), een villia die gerenoveerd werd tot een charmant hotel op een 50-tal meter van de zee. Je geniet hier van de prachtige natuur en van het strand. Maak een boottochtje naar het kleine Ile de Yeu, bezoek het schiereiland Ile de Noirmoutier dat een aantal kleine dorpjes met mooie, witte huizen telt, ga naar de badplaats Les Sables d'Olonne met de pittoreske wijk La Chaume,... Vervolgens verblijf je 3 nachten te midden van de 'grande champagne' wijngaarden van de cognac. Deze prachtige streek in de Charante wordt ook wel 'Frans Toscane' genoemd. De eigenaars ontvangen je allerhartelijkst in hun Relais de Saint Preuil***(*) (Saint Preuil), een voormalig postrelais (Relais de Silence) tussen Cognac (23 km) en Angoulême (35 km). In het sympathieke charmehotel geniet je van heerlijke streekgerechten en kan je ontspannen in een verwarmd buitenzwembad.

Ingrepen

  • 4 nachten Hotel Frédéric*** (St-Hilaire de Riez)
  • 3 nachten Relais de Saint Preuil***(*) (Saint Preuil)
  • 7 x ontbijtbuffet
  • glas XO cognac in Relais de Saint Preuil
  • 6 oesters en een glas witte wijn in Hotel Frédéric

Geldigheid

  • Prijs per persoon op basis van een standaard en een deluxe tweepersoonskamer. Tussen 01/04-30/06/20 en 01/09-30/11/20 betaal je € 395.
  • Tussen 01/07-31/07/20: € 489
  • En van 01/08-31/08/20: € 559

Info en reservering:

  • 050 330 990
  • Boekingscode: VDEPCL04

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)

We nemen je mee naar West-Frankrijk: tijdens deze rondreis ontdek je de Vendée en de Charente. Je verblijft in 2 kleinschalige, romantische charmehotelletjes met een familiaal onthaal. Stuk voor stuk de favorieten van onze klanten.Om te beginnen verblijf je 4 nachten in Hotel Frédéric*** (St-Hilaire de Riez), een villia die gerenoveerd werd tot een charmant hotel op een 50-tal meter van de zee. Je geniet hier van de prachtige natuur en van het strand. Maak een boottochtje naar het kleine Ile de Yeu, bezoek het schiereiland Ile de Noirmoutier dat een aantal kleine dorpjes met mooie, witte huizen telt, ga naar de badplaats Les Sables d'Olonne met de pittoreske wijk La Chaume,... Vervolgens verblijf je 3 nachten te midden van de 'grande champagne' wijngaarden van de cognac. Deze prachtige streek in de Charante wordt ook wel 'Frans Toscane' genoemd. De eigenaars ontvangen je allerhartelijkst in hun Relais de Saint Preuil***(*) (Saint Preuil), een voormalig postrelais (Relais de Silence) tussen Cognac (23 km) en Angoulême (35 km). In het sympathieke charmehotel geniet je van heerlijke streekgerechten en kan je ontspannen in een verwarmd buitenzwembad.IngrepenGeldigheidInfo en reservering:Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)