Het hotel is ondergebracht in gerenoveerde typische vakwerkhuizen en straalt Duitse charme uit, maar in een moderne versie. Neem zeker de tijd om rond te wandelen in het kuurpark dat naast het hotel gelegen is.

Inbegrepen:

  • 3 nachten
  • 3 x ontbijtbuffet
  • 1 x streekbiertje of cocktail
  • fles water op de kamer
  • 3 x driegangendiner (soms buffet op vrijdag)

Ligging: Bad Sassendorf is een officieel erkende mineraal- modderkuurbadplaats. Deze stad heeft ook heel wat te bieden op het vlak van cultuur (muziek- en cabaretvoorstellingen enz). Bezoek zeker de historische Hanzestad Soest (5 km) en Lippstadt (18 km).

Faciliteiten: het gezellige Tennenrestaurant serveert culinaire lekkernijen en regionale specialiteiten. Verzorgd wellnesscenter. Gratis binnenzwembad. Fitness, solarium en behandelingen in het beautysalon zijn betalend. Parking: vanaf € 7/24 uur.

Kamers: 133 kamers met een hedendaags, fris interieur. Standaardkamers (18 m²) of comfort kamers (25 m², badjassen, kluisje, Frans balkon, balkon of terras) naar keuze.

Geldigheid: prijs per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer. Tussen 25/10-20/12/19 en 01/01-31/03/20: € 165 per persoon. Comfort tweepersoonskamer: € 189. Geen single supplement!

Info en reservering:

  • 050 330 990
  • Boekingscode: SAUPCL11

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)

Het hotel is ondergebracht in gerenoveerde typische vakwerkhuizen en straalt Duitse charme uit, maar in een moderne versie. Neem zeker de tijd om rond te wandelen in het kuurpark dat naast het hotel gelegen is.Inbegrepen:Ligging: Bad Sassendorf is een officieel erkende mineraal- modderkuurbadplaats. Deze stad heeft ook heel wat te bieden op het vlak van cultuur (muziek- en cabaretvoorstellingen enz). Bezoek zeker de historische Hanzestad Soest (5 km) en Lippstadt (18 km).Faciliteiten: het gezellige Tennenrestaurant serveert culinaire lekkernijen en regionale specialiteiten. Verzorgd wellnesscenter. Gratis binnenzwembad. Fitness, solarium en behandelingen in het beautysalon zijn betalend. Parking: vanaf € 7/24 uur.Kamers: 133 kamers met een hedendaags, fris interieur. Standaardkamers (18 m²) of comfort kamers (25 m², badjassen, kluisje, Frans balkon, balkon of terras) naar keuze.Geldigheid: prijs per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer. Tussen 25/10-20/12/19 en 01/01-31/03/20: € 165 per persoon. Comfort tweepersoonskamer: € 189. Geen single supplement!Info en reservering:Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)