Dit typisch Duits hotelletje, omgeven door bossen en wijnheuvels, is al jaren favoriet van de Plus-lezers. Het restaurant biedt lekkere gerechten die worden bereid door de gastheer. De gastvrouw spreekt Nederlands. Je verblijft in Traben Trarbach, een romantisch wijnstadje met kronkelende steegjes en jugendstilhuizen. Je beschikt over een brede waaier aan wandeltochten en fietsroutes.

Hotel

Ligging: op 269 km van Brussel. Heel rustig, op 2 km van het centrum van Traben Trarbach.

Faciliteiten:receptie en zithoek. Restaurant en zomerterras. Minigolf aan het hotel. Je kan wijn proeven en kopen in het hotel. Geen lift. Gratis parking, ook voor fietsen en e-bikes. De Moseltherme, een thermaal complex waar je kan baden in water van 30°C, liggen in dezelfde straat.

Kamers: 14 kamers, gezellig ingericht, steeds met een tweepersoonsbed (individuele matrassen). Douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje.

Inbegrepen:

  • 2 nachten
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 1 x viergangerdiner
  • 1 x vijfgangendiner met wijndegsutatie
  • 1 dagkaart voor de Moseltherme (zwembad en sauna)*

*Moseltherme gesloten 13/01-26/01/20

Geldigheid:

  • Deze prijs van € 135 per persoon is geldig voor een verblijf op basis van een tweepersoonskamer tussen 02/01-20/12/20
  • Single kamer : € 159
  • 3de nacht gratis (inclusief ontbijtbuffet) mits aankomst op zondag, uitgezonderd op 12/04 en 31/05. Ook een 3de nacht gratis met aankomst op 13/04 en 01/06.

Meer informatie of reserveren?

Boekingscode: MOEPCL14

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).

Dit typisch Duits hotelletje, omgeven door bossen en wijnheuvels, is al jaren favoriet van de Plus-lezers. Het restaurant biedt lekkere gerechten die worden bereid door de gastheer. De gastvrouw spreekt Nederlands. Je verblijft in Traben Trarbach, een romantisch wijnstadje met kronkelende steegjes en jugendstilhuizen. Je beschikt over een brede waaier aan wandeltochten en fietsroutes.HotelLigging: op 269 km van Brussel. Heel rustig, op 2 km van het centrum van Traben Trarbach.Faciliteiten:receptie en zithoek. Restaurant en zomerterras. Minigolf aan het hotel. Je kan wijn proeven en kopen in het hotel. Geen lift. Gratis parking, ook voor fietsen en e-bikes. De Moseltherme, een thermaal complex waar je kan baden in water van 30°C, liggen in dezelfde straat.Kamers: 14 kamers, gezellig ingericht, steeds met een tweepersoonsbed (individuele matrassen). Douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje.Inbegrepen:*Moseltherme gesloten 13/01-26/01/20Geldigheid:Meer informatie of reserveren?Boekingscode: MOEPCL14Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).