In dit romantisch, kleinschalig hotelletje zal je je onmiddellijk thuis voelen. Je logeert hier in een voormalige postrelais uit 1750, gezellig ingericht met oog voor detail. Het bijzonder warm onthaal en de lekkere keuken zijn twee zeer grote troeven. Het is gelegen in een bosrijke vallei aan de samenvloeiing van de Ourthe en de Neblon. La Bonne Auberge is al jaren een favoriet binnen ons aanbod met een gemiddelde score van 8.9/10! Er zijn slechts 5 kamers, dus snel boeken is de boodschap!

Ligging: Het pittoresk dorpje Hamoir trekt jaarlijks heel wat toeristen op zoek naar een mix van natuur, rust en cultuur. Bezoek de kastelen van Vieux Fourneau en de grotten van Remouchamps. Durbuy ligt op 11 km. Faciliteiten: De attente gastheren serveren een verzorgd ontbijt op de mooiste porseleinen bordjes die ze zorgvuldig uit hun winkeltje selecteren. Kijk er zeker eens rond en geniet van het aanbod aan leuke snuisterijen. 's Avonds wordt er een lekkere maaltijd bereid. In de knusse salons kom je tot rust met een goed boek. Een honesty bar staat ter beschikking voor een drankje of een kopje koffie. In de tuin is het bijzonder aangenaam verpozen. Geen lift (3 verdiepingen). Gratis parkeren in de straat.

Kamers: Slechts 5 kamers (vanaf 15 m²), allemaal verschillend ingericht in een authentieke, romantische stijl. Alle kamers beschikken over parket.

JOUW VOORDEEL:

3 dagen voor € 129 pp inclusief

• 2 nachten

• 2x ontbijt

• 1x welkomstdrankje

• 2x 3-gangendiner

PRAKTISCH

• Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer tussen 11/02-24/12/21: € 129.

• Extra: Met aankomst op maandag of dinsdag kan je een 3de nacht (inclusief ontbijt) bijboeken aan halve prijs.

Situatie Covid-19, zie http://www.t-hl.com/corona/covidinfo_nl.html Indien de afreis niet kan doorgaan ingevolge overmacht, omwille van redenen van volksgezondheid, of omwille van de (al dan niet vrijwillige) sluiting van het hotel, aanvaardt de reiziger een vervangende waardebon voor de waarde van de reservering.

CODE: ARDPCL27

Info & reservatie:

+32(0)50 330 990

info@holidayline.be

www.holidayline.be/plusmagazine

In dit romantisch, kleinschalig hotelletje zal je je onmiddellijk thuis voelen. Je logeert hier in een voormalige postrelais uit 1750, gezellig ingericht met oog voor detail. Het bijzonder warm onthaal en de lekkere keuken zijn twee zeer grote troeven. Het is gelegen in een bosrijke vallei aan de samenvloeiing van de Ourthe en de Neblon. La Bonne Auberge is al jaren een favoriet binnen ons aanbod met een gemiddelde score van 8.9/10! Er zijn slechts 5 kamers, dus snel boeken is de boodschap!Ligging: Het pittoresk dorpje Hamoir trekt jaarlijks heel wat toeristen op zoek naar een mix van natuur, rust en cultuur. Bezoek de kastelen van Vieux Fourneau en de grotten van Remouchamps. Durbuy ligt op 11 km. Faciliteiten: De attente gastheren serveren een verzorgd ontbijt op de mooiste porseleinen bordjes die ze zorgvuldig uit hun winkeltje selecteren. Kijk er zeker eens rond en geniet van het aanbod aan leuke snuisterijen. 's Avonds wordt er een lekkere maaltijd bereid. In de knusse salons kom je tot rust met een goed boek. Een honesty bar staat ter beschikking voor een drankje of een kopje koffie. In de tuin is het bijzonder aangenaam verpozen. Geen lift (3 verdiepingen). Gratis parkeren in de straat. Kamers: Slechts 5 kamers (vanaf 15 m²), allemaal verschillend ingericht in een authentieke, romantische stijl. Alle kamers beschikken over parket. JOUW VOORDEEL: 3 dagen voor € 129 pp inclusief • 2 nachten • 2x ontbijt • 1x welkomstdrankje • 2x 3-gangendinerPRAKTISCH • Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer tussen 11/02-24/12/21: € 129. • Extra: Met aankomst op maandag of dinsdag kan je een 3de nacht (inclusief ontbijt) bijboeken aan halve prijs.Situatie Covid-19, zie http://www.t-hl.com/corona/covidinfo_nl.html Indien de afreis niet kan doorgaan ingevolge overmacht, omwille van redenen van volksgezondheid, of omwille van de (al dan niet vrijwillige) sluiting van het hotel, aanvaardt de reiziger een vervangende waardebon voor de waarde van de reservering.CODE: ARDPCL27Info & reservatie: +32(0)50 330 990 info@holidayline.bewww.holidayline.be/plusmagazine