Dit typisch Duits hotelletje is al jaren favoriet van de Plus-lezers. Het restaurant biedt een lekkere keuken die wordt bereid door de gastheer. De gastvrouw spreekt Nederlands. Je logeert in Traben-Trarbach, een romantisch wijnstadje met kronkelende steegjes en jugendstilhuizen. Het toeristische Bernkastel-Kues ligt op een half uurtje rijden. Je beschikt over een brede waaier aan wandeltochten en fietsroutes. De Moseltherme liggen op 50 m, een thermaal complex waar je kan baden in water van 33 graden Celsius.

Ligging: Op 269 km van Brussel. Heel rustig, omgeven door bossen en wijngaarden, op 2 km van het centrum van Traben-Trarbach. Faciliteiten: Links van de receptie bevindt zich een zithoek. Restaurant en zomerterras. Minigolf aan het hotel. Je kan wijn proeven en kopen in het hotel. Geen lift. Gratis parking, ook voor fietsen en e-bikes. De Moseltherme liggen op 50 m (in dezelfde straat).

Kamers: 14 kamers, gezellig ingericht, steeds met een tweepersoonsbed (individuele matrassen). Douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje, vasttapijt of laminaat.

JOUW VOORDEEL: 3 dagen voor € 135 pp inclusief

• 2 nachten

• 2x ontbijtbuffet

• 1x 4-gangendiner

• 1x 5-gangendiner met wijndegustatie

• 1 dagkaart voor de Moseltherme (zwembad en sauna), geopend onder voorbehoud van coronamaatregelen

PRAKTISCH

• Prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer tussen 02/01-20/12/21: € 135. Single kamer: € 159 p.p.

• Extra: 3de nacht gratis (incl. ontbijtbuffet) mits aankomst op zondag (uitgez. op 04/04, 23/05 en 31/10). Ook een 3de nacht gratis met aankomst op 05/04, 24/05 en 01/11.

Situatie Covid-19, zie http://www.t-hl.com/corona/covidinfo_nl.html Indien de afreis niet kan doorgaan ingevolge overmacht, omwille van redenen van volksgezondheid, of omwille van de (al dan niet vrijwillige) sluiting van het hotel, aanvaardt de reiziger een vervangende waardebon voor de waarde van de reservering.

Info & reservatie:

+32 (0)50 330 990

info@holidayline.be

www.holidayline.be/plusmagazine

CODE: MOEPCL16

Dit typisch Duits hotelletje is al jaren favoriet van de Plus-lezers. Het restaurant biedt een lekkere keuken die wordt bereid door de gastheer. De gastvrouw spreekt Nederlands. Je logeert in Traben-Trarbach, een romantisch wijnstadje met kronkelende steegjes en jugendstilhuizen. Het toeristische Bernkastel-Kues ligt op een half uurtje rijden. Je beschikt over een brede waaier aan wandeltochten en fietsroutes. De Moseltherme liggen op 50 m, een thermaal complex waar je kan baden in water van 33 graden Celsius.Ligging: Op 269 km van Brussel. Heel rustig, omgeven door bossen en wijngaarden, op 2 km van het centrum van Traben-Trarbach. Faciliteiten: Links van de receptie bevindt zich een zithoek. Restaurant en zomerterras. Minigolf aan het hotel. Je kan wijn proeven en kopen in het hotel. Geen lift. Gratis parking, ook voor fietsen en e-bikes. De Moseltherme liggen op 50 m (in dezelfde straat). Kamers: 14 kamers, gezellig ingericht, steeds met een tweepersoonsbed (individuele matrassen). Douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje, vasttapijt of laminaat. JOUW VOORDEEL: 3 dagen voor € 135 pp inclusief • 2 nachten • 2x ontbijtbuffet • 1x 4-gangendiner • 1x 5-gangendiner met wijndegustatie • 1 dagkaart voor de Moseltherme (zwembad en sauna), geopend onder voorbehoud van coronamaatregelenPRAKTISCH• Prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer tussen 02/01-20/12/21: € 135. Single kamer: € 159 p.p. • Extra: 3de nacht gratis (incl. ontbijtbuffet) mits aankomst op zondag (uitgez. op 04/04, 23/05 en 31/10). Ook een 3de nacht gratis met aankomst op 05/04, 24/05 en 01/11. Situatie Covid-19, zie http://www.t-hl.com/corona/covidinfo_nl.html Indien de afreis niet kan doorgaan ingevolge overmacht, omwille van redenen van volksgezondheid, of omwille van de (al dan niet vrijwillige) sluiting van het hotel, aanvaardt de reiziger een vervangende waardebon voor de waarde van de reservering.Info & reservatie: +32 (0)50 330 990 info@holidayline.bewww.holidayline.be/plusmagazineCODE: MOEPCL16