Hotel du Château*** is mooi gelegen aan het meer van Combourg, aan de voet van het familiekasteel van de schrijver Chateaubriand. De gebouwen maakten vroeger deel uit van het domein. Combourg is een ideale uitvalsbasis om zowel de Côte d'Emeraude als het hinterland te verkennen! Bezoek het historische Dinan op 24 km en de wereldberoemde Mont Saint-Michel op 35 km. Aan de kust moet je beslist Saint- Malo en Dinard gaan bekijken.

Ligging: Op 630 km van Brussel. Je logeert hier in het dorp van Combourg, aan het meer. Faciliteiten: Het hotel bestaat uit het hoofdgebouw en 2 bijgebouwen (even mooi en origineel), die omgeven zijn door een rustige tuin. Inkom met de receptie en verder een lobby/ bar en een restaurant, gezellig en sfeervol met een veranda en een terras. Je geniet er van lekkere gerechten op basis van lokale producten. Tafeltennis. Geen lift. Gratis parking voor het hotel en op het binnenplein, of garage: vanaf € 10/24 uur (4 plaatsen, volgens beschikbaarheid).

Kamers: Er zijn 32 authentiek ingerichte kamers in een sobere maar geraffineerde en elegante stijl. Ze beschikken over bad of douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje (sommige kamers), vasttapijt.

JOUW VOORDEEL:

5 dagen voor € 295 pp inclusief

• 4 nachten

• 4x ontbijtbuffet

• glas Champagne bij aankomst

• 4x 3-gangendiner (menu du terroir)

PRAKTISCH

• Prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer 'club' tussen 01/03-19/12/21: € 295. Single kamer: € 435.

• Prijs o.b.v. een junior suite voor 2 personen: € 369 p.p.

Situatie Covid-19, zie http://www.t-hl.com/corona/covidinfo_nl.html Indien de afreis niet kan doorgaan ingevolge overmacht, omwille van redenen van volksgezondheid, of omwille van de (al dan niet vrijwillige) sluiting van het hotel, aanvaardt de reiziger een vervangende waardebon voor de waarde van de reservering.

CODE: BRTPCL14

Info & reservatie:

+32 (0)50 330 990 info@holidayline.be - www.holidayline.be/plusmagazine

Hotel du Château*** is mooi gelegen aan het meer van Combourg, aan de voet van het familiekasteel van de schrijver Chateaubriand. De gebouwen maakten vroeger deel uit van het domein. Combourg is een ideale uitvalsbasis om zowel de Côte d'Emeraude als het hinterland te verkennen! Bezoek het historische Dinan op 24 km en de wereldberoemde Mont Saint-Michel op 35 km. Aan de kust moet je beslist Saint- Malo en Dinard gaan bekijken.Ligging: Op 630 km van Brussel. Je logeert hier in het dorp van Combourg, aan het meer. Faciliteiten: Het hotel bestaat uit het hoofdgebouw en 2 bijgebouwen (even mooi en origineel), die omgeven zijn door een rustige tuin. Inkom met de receptie en verder een lobby/ bar en een restaurant, gezellig en sfeervol met een veranda en een terras. Je geniet er van lekkere gerechten op basis van lokale producten. Tafeltennis. Geen lift. Gratis parking voor het hotel en op het binnenplein, of garage: vanaf € 10/24 uur (4 plaatsen, volgens beschikbaarheid). Kamers: Er zijn 32 authentiek ingerichte kamers in een sobere maar geraffineerde en elegante stijl. Ze beschikken over bad of douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje (sommige kamers), vasttapijt. JOUW VOORDEEL: 5 dagen voor € 295 pp inclusief • 4 nachten • 4x ontbijtbuffet • glas Champagne bij aankomst • 4x 3-gangendiner (menu du terroir)PRAKTISCH • Prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer 'club' tussen 01/03-19/12/21: € 295. Single kamer: € 435. • Prijs o.b.v. een junior suite voor 2 personen: € 369 p.p. Situatie Covid-19, zie http://www.t-hl.com/corona/covidinfo_nl.html Indien de afreis niet kan doorgaan ingevolge overmacht, omwille van redenen van volksgezondheid, of omwille van de (al dan niet vrijwillige) sluiting van het hotel, aanvaardt de reiziger een vervangende waardebon voor de waarde van de reservering.CODE: BRTPCL14Info & reservatie:+32 (0)50 330 990 info@holidayline.be - www.holidayline.be/plusmagazine