Dimmer is een kleinschalig hotel aan de rechteroever van de Sûre dat al enkele generaties lang door de gastvrije familie Dimmer wordt gerund. Trek eropuit om de prachtige omgeving van Klein Zwitserland te verkennen. Bezoek Vianden met middeleeuws kasteel (11 km), Diekirch (12 km) met leuke winkeltjes en restaurants, en de abdij van Echternach (16 km). 's Avonds kan je relaxen in de wellness en zal je culinair verwend worden in het hotelrestaurant.

Hotel

Ligging: op 215 km van Brussel. Een brug verbindt Wallendorf-Pont met het Duitse Wallendorf. Dit gebied wordt omringd door de Zuid-Eifel, de Ardennen en Klein Zwitserland.

Faciliteiten: receptie. Bar en terras. Restaurant in een Provençaalse stijl. Wellnesscenter (gratis): fitness, dampbad, aromatische douches. Solarium en massages (betalend). Fiets- en kanoverhuur. Tennisplein (betalend). Lift in het hoofdgebouw. Gratis parking.

Kamers: douche en wc, haardroger, make-upspiegel, minibar, televisie, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten en zithoek.

Inbegrepen:

  • 2 nachten
  • 2 x ontbijtbuffet
  • glas crémant bij aankomst
  • 1 x vijfgangendiner
  • 1 x gastronomisch zevengangendiner

Geldigheid:

  • Deze prijs van € 199 p.p. is geldig voor een charme tweepersoonskamer in het bijgebouw tussen 21/02-21/11/20.
  • Single kamer: € 255
  • Bij aankomst op zondag of dinsdag: fles rode huiswijn bij check-out.

Meer informatie of reserveren?

Boekingscode: GDLPCL11

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).

Dimmer is een kleinschalig hotel aan de rechteroever van de Sûre dat al enkele generaties lang door de gastvrije familie Dimmer wordt gerund. Trek eropuit om de prachtige omgeving van Klein Zwitserland te verkennen. Bezoek Vianden met middeleeuws kasteel (11 km), Diekirch (12 km) met leuke winkeltjes en restaurants, en de abdij van Echternach (16 km). 's Avonds kan je relaxen in de wellness en zal je culinair verwend worden in het hotelrestaurant.HotelLigging: op 215 km van Brussel. Een brug verbindt Wallendorf-Pont met het Duitse Wallendorf. Dit gebied wordt omringd door de Zuid-Eifel, de Ardennen en Klein Zwitserland.Faciliteiten: receptie. Bar en terras. Restaurant in een Provençaalse stijl. Wellnesscenter (gratis): fitness, dampbad, aromatische douches. Solarium en massages (betalend). Fiets- en kanoverhuur. Tennisplein (betalend). Lift in het hoofdgebouw. Gratis parking.Kamers: douche en wc, haardroger, make-upspiegel, minibar, televisie, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten en zithoek.Inbegrepen: Geldigheid:Meer informatie of reserveren?Boekingscode: GDLPCL11Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).