Leeuwarden, hoofdstad van de provincie Friesland, was in 2018 Europese Culturele Hoofdstad. Je vindt er historische gebouwen, talrijke monumenten, gezellige winkelstraten en pittoreske haventjes. In de omgeving geniet je van een ongerept landschap, een echt fietsparadijs. Oranje Hotel Leeuwarden is een karaktervol stadshotel met luxueuze uitstraling.

Inbegrepen:

  • 3 nachten
  • 3 x ontbijtbuffet
  • 1 x driegangendiner
  • fietsroutes

Ligging: je logeert hier tegenover het treinstation, op 5 minuten wandelen van het historisch centrum. Veerhaven Harlingen op 27 km (verbinding naar de Waddeneilanden).

Faciliteiten: het Oranje Hotel bestaat al 140 jaar en werd sindsdien meermaals gerenoveerd. Voor de lunch en het diner biedt de menukaart klassieke gerechten met een Friese toets. Verwarmd buitenterras. Parkeergarage (volgens beschikbaarheid, vanaf € 13/24 uur). Fietverhuur.

Kamers: 78 smaakvolle kamers, behaaglijk en hedendaags ingericht.

Geldigheid: prijs per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer. Tussen 01/10/19-31/03/20 mits aankomst op zondag, maandag of dinsdag: € 189 per persoon.

Aankomst op een andere dag: + € 10 per persoon. Single kamer: vanaf € 295

Info en reservering:

  • 050 330 990
  • Boekingscode: FRIPCL01

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)

Leeuwarden, hoofdstad van de provincie Friesland, was in 2018 Europese Culturele Hoofdstad. Je vindt er historische gebouwen, talrijke monumenten, gezellige winkelstraten en pittoreske haventjes. In de omgeving geniet je van een ongerept landschap, een echt fietsparadijs. Oranje Hotel Leeuwarden is een karaktervol stadshotel met luxueuze uitstraling.Inbegrepen:Ligging: je logeert hier tegenover het treinstation, op 5 minuten wandelen van het historisch centrum. Veerhaven Harlingen op 27 km (verbinding naar de Waddeneilanden).Faciliteiten: het Oranje Hotel bestaat al 140 jaar en werd sindsdien meermaals gerenoveerd. Voor de lunch en het diner biedt de menukaart klassieke gerechten met een Friese toets. Verwarmd buitenterras. Parkeergarage (volgens beschikbaarheid, vanaf € 13/24 uur). Fietverhuur.Kamers: 78 smaakvolle kamers, behaaglijk en hedendaags ingericht.Geldigheid: prijs per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer. Tussen 01/10/19-31/03/20 mits aankomst op zondag, maandag of dinsdag: € 189 per persoon.Aankomst op een andere dag: + € 10 per persoon. Single kamer: vanaf € 295Info en reservering:Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)