Parc Hotel & Spa is omringd door een botanisch park van 1 ha en biedt een mooi uitzicht op een van de vele valleien die zo typisch zijn voor dit gedeelte van de Elzas, het noordelijk deel van de Vogezen. Tal van uitgestippelde wandel- en fietsroutes vertrekken op zo'n 150 m van het hotel. Bezoek het imposante kasteel van Saverne. Je bent amper 15 km verwijderd van het begin van de populaire wijnroute van de Elzas, die loopt van Marlenheim tot Thann.

Hotel

Ligging: op 410 km van Brussel. In een vredig dorpje, op 500 m van het kasteel van Wangenbourg.

Faciliteiten: receptie, bar, lobby met rustiek kader. Ontbijtruimte in typische Elzasserstijl. Restaurant met grote veranda. Terras en tuin. Wellnesscentrum (gratis). Massages en behandelingen (betalend). Gratis tennis (materiaal mee te brengen). Lift in het hoofdgebouw. Gratis afgesloten privéparking of gratis publieke parking.

Kamers: 29 kamers met bad of douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, vast tapijt of parket.

Inbegrepen:

  • 4 nachten
  • 4 x ontbijtbuffet
  • 4 x driegangendiner
  • 1 x welkomstdrankje
  • gratis toegang tot het wellnesscentrum

Geldigheid:

  • Deze prijs van € 219 p.p. is geldig voor een classic tweepersoonskamer (20-26 m²) tussen 03/04-08/07/20 (uitgezonderd op 09-13/04, 21-25/05 en 29/05-02/06) en 14/09-30/10/20 mits reservatie minstens 60 dagen voor afreis (zoniet + € 10 p.p.).
  • Single kamer: vanaf € 359
  • Comfort tweepersoonskamer (22-30 m², aparte wc): vanaf € 233 p.p.

Meer informatie of reserveren?

Boekingscode: ALSPCL27

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).

Parc Hotel & Spa is omringd door een botanisch park van 1 ha en biedt een mooi uitzicht op een van de vele valleien die zo typisch zijn voor dit gedeelte van de Elzas, het noordelijk deel van de Vogezen. Tal van uitgestippelde wandel- en fietsroutes vertrekken op zo'n 150 m van het hotel. Bezoek het imposante kasteel van Saverne. Je bent amper 15 km verwijderd van het begin van de populaire wijnroute van de Elzas, die loopt van Marlenheim tot Thann.HotelLigging: op 410 km van Brussel. In een vredig dorpje, op 500 m van het kasteel van Wangenbourg.Faciliteiten: receptie, bar, lobby met rustiek kader. Ontbijtruimte in typische Elzasserstijl. Restaurant met grote veranda. Terras en tuin. Wellnesscentrum (gratis). Massages en behandelingen (betalend). Gratis tennis (materiaal mee te brengen). Lift in het hoofdgebouw. Gratis afgesloten privéparking of gratis publieke parking.Kamers: 29 kamers met bad of douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, vast tapijt of parket.Inbegrepen:Geldigheid:Meer informatie of reserveren?Boekingscode: ALSPCL27Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).