Hotel Au Cheval Blanc**** kan het best omschreven worden als een typisch Elzasser hotel waar je geniet van een charmant kader, een gemoedelijke sfeer, een excellente streekgebonden keuken en degelijk hedendaags comfort. De ligging op de grens tussen Frankrijk, Duitsland en Zwitserland laat je toe om meer dan de Elzas alleen te ontdekken.

Inbegrepen:

  • 3 nachten
  • 3 x ontbijtbuffet
  • 3 x driegangendiner

Ligging: gelegen in de dorpskern van Baldersheim, op 7 km van het historsich centrum van Mulhouse. Mulhouse heeft een historisch centrum met een opvallend stadhuis uit 1551 en herbergt een aantal belangrijke musea, zoals het Cité.

Faciliteiten: het restaurant is gekend voor zijn streekgebonden keuken, al meer dan 30 jaar met passie bereid door dezelfde chef. De kelderruimte werd ingericht als ontspanningszone met een klein zwembad, bubbelbad, sauna en stoombad (gratis toegankelijk).

Kamers: de 83 kamers zijn compact maar functioneel. Het comfort is van gedegen kwaliteit. Je verblijft in een comfort kamer (14 m²) in het tegenoverliggende bijgebouw (gescheiden door een weg, geen lift).

Geldigheid: prijs per persoon op basis van een comfort tweepersoonskamer (14 m²). Tussen 16/10-17/11/19 bedraagt de prijs € 169 en tussen 02/01-31/03/20 betaal je € 155. Single kamer vanaf € 235.

Info en reservering:

  • 050 330 990
  • Boekingscode: ALSPCL26

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)

Hotel Au Cheval Blanc**** kan het best omschreven worden als een typisch Elzasser hotel waar je geniet van een charmant kader, een gemoedelijke sfeer, een excellente streekgebonden keuken en degelijk hedendaags comfort. De ligging op de grens tussen Frankrijk, Duitsland en Zwitserland laat je toe om meer dan de Elzas alleen te ontdekken.Inbegrepen:Ligging: gelegen in de dorpskern van Baldersheim, op 7 km van het historsich centrum van Mulhouse. Mulhouse heeft een historisch centrum met een opvallend stadhuis uit 1551 en herbergt een aantal belangrijke musea, zoals het Cité.Faciliteiten: het restaurant is gekend voor zijn streekgebonden keuken, al meer dan 30 jaar met passie bereid door dezelfde chef. De kelderruimte werd ingericht als ontspanningszone met een klein zwembad, bubbelbad, sauna en stoombad (gratis toegankelijk).Kamers: de 83 kamers zijn compact maar functioneel. Het comfort is van gedegen kwaliteit. Je verblijft in een comfort kamer (14 m²) in het tegenoverliggende bijgebouw (gescheiden door een weg, geen lift).Geldigheid: prijs per persoon op basis van een comfort tweepersoonskamer (14 m²). Tussen 16/10-17/11/19 bedraagt de prijs € 169 en tussen 02/01-31/03/20 betaal je € 155. Single kamer vanaf € 235.Info en reservering:Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)