Een prinselijk verblijf in het mondaine Monaco! Met Le Passeport pour Monte-Carlo geniet je van gratis toegang tot de voornaamste musea en bezienswaardigheden en word je per helikopter van Nice naar Monaco gebracht (en terug). Columbus is een lifestyle hotel dat volledig gerenoveerd is. Je logeert hier in Fontvieille, dichtbij de jachthaven, tegenover de rozentuin van Prinses Grace.

Inbegrepen:

  • 3 nachten
  • 3 x ontbijtbuffet
  • vlucht Brussel-Nice h/t met Brussels Airlines (volgens beschikbaarheid in de L+T klasse)
  • cocktail in de bar van het hotel
  • Le Passeport pour Monte-Carlo: toegang tot de voornaamste musea en bezienswaardigheden + helikoptertransfer h/t luchthaven Nice - helihaven Monaco (incl. transfer van/naar je hotel)

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer deluxe (31m², balkom met zicht op de rozentuin) tussen 02/01/20 en 31/03/20: € 389 (uitgezonderd vakantieperiodes: prijs op aanvraag).

Info en reservering:

  • 050 330 990
  • Boekingscode: MONPCL08

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)

Een prinselijk verblijf in het mondaine Monaco! Met Le Passeport pour Monte-Carlo geniet je van gratis toegang tot de voornaamste musea en bezienswaardigheden en word je per helikopter van Nice naar Monaco gebracht (en terug). Columbus is een lifestyle hotel dat volledig gerenoveerd is. Je logeert hier in Fontvieille, dichtbij de jachthaven, tegenover de rozentuin van Prinses Grace.Inbegrepen:GeldigheidPrijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer deluxe (31m², balkom met zicht op de rozentuin) tussen 02/01/20 en 31/03/20: € 389 (uitgezonderd vakantieperiodes: prijs op aanvraag).Info en reservering:Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden)