3 dagen in Le Moulin Babet*** (Mezy-Moulins) voor € 169 per persoon. Ontbijt en driegangen keuzemenu inbegrepen!Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

9 dagen in Hotel Ca'Vittoria***(*) (Tigliole d'Asti) vanaf € 359.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

Tijdens deze rondreis ontdek je de Vendée en de Charente. 8 dagen vanaf € 395 per persoon. Ontbijtbuffet en tal van extra's inbegrepen!Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

9 dagen vanaf € 349 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

13 dagen vanaf € 849 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

11 dagen vanaf € 925 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

10 dagen vanaf € 475 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

8 dagen inclusief half pension in Hotel Flora***. Jouw Plus-prijs: vanaf € 489 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

3 dagen in Hotel Gräffs Mühle*** voor € 135 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

5 dagen in Parc Hotel & Spa*** vanaf € 219 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

3 dagen in Hotel Dimmer*** voor € 199 p.p.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.

7 dagen in Häfner's Flair Hotel Adlerbad***(*) vanaf € 415 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend

5 dagen in Hotel du Château*** voor € 295 per persoon.Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend

8 dagen in Hotel Inglaterra **** vanaf € 495 per persoon. Vlucht inbegrepen!Indien de reis niet zou kunnen doorgaan wegens overmacht, zal een vervangende tegoedbon worden uitgeschreven, die dan op een latere datum kan worden aangewend.