Hotel du Château is mooi gelegen aan het meer van Combourg, aan de voet van het familiekasteel van de schrijver Chateaubriand. Combourg is een ideale uitvalsbasis om zowel de Côte d'Emeraude als het hinterland te verkennen! Bezoek het historische Dinan op 24 km en de wereldberoemde Mont Saint-Michel op 35 km. Aan de kust moet je beslist Saint-Malo en Dinard gaan bekijken.

Hotel

Ligging: op 630 km van Brussel. In het dorp van Combourg, aan het meer.

Faciliteiten: hoofdgebouw en 2 bijgebouwen, omgeven door een rustige tuin. Receptie, lobby/bar en restaurant met een veranda en terras. Je geniet er van lekkere gerechten op basis van lokale producten. Tafeltennis. Geen lift. Gratis parking voor het hotel en op het binnenplein, of garage: vanaf € 10/24 uur (4 plaatsen, volgens beschikbaarheid).

Kamer: 32 authentiek ingerichte kamers in een sobere maar geraffineerde en elegante stijl. Ze beschikken over bad of douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje (sommige kamers), vast tapijt.

Inbegrepen:

  • 4 nachten
  • 4 x ontbijtbuffet
  • glas champagne bij aankomst
  • 4 x driegangendiner (menu du terroir)

Geldigheid:

  • Deze prijs van € 295 p.p. is geldig voor een tweepersoonskamer 'club' tussen 22/03-10/12/20
  • Single kamer: € 435
  • Junior suite voor 2 personen: € 369 p.p.

Meer informatie of reserveren?

Boekingscode: BRTPCL13

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).

100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).

Hotel du Château is mooi gelegen aan het meer van Combourg, aan de voet van het familiekasteel van de schrijver Chateaubriand. Combourg is een ideale uitvalsbasis om zowel de Côte d'Emeraude als het hinterland te verkennen! Bezoek het historische Dinan op 24 km en de wereldberoemde Mont Saint-Michel op 35 km. Aan de kust moet je beslist Saint-Malo en Dinard gaan bekijken.HotelLigging: op 630 km van Brussel. In het dorp van Combourg, aan het meer.Faciliteiten: hoofdgebouw en 2 bijgebouwen, omgeven door een rustige tuin. Receptie, lobby/bar en restaurant met een veranda en terras. Je geniet er van lekkere gerechten op basis van lokale producten. Tafeltennis. Geen lift. Gratis parking voor het hotel en op het binnenplein, of garage: vanaf € 10/24 uur (4 plaatsen, volgens beschikbaarheid).Kamer: 32 authentiek ingerichte kamers in een sobere maar geraffineerde en elegante stijl. Ze beschikken over bad of douche en wc, haardroger, telefoon, televisie, gratis wifi, kluisje (sommige kamers), vast tapijt.Inbegrepen: Geldigheid: Meer informatie of reserveren?Boekingscode: BRTPCL13Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs met een minimum van € 15 p.p.).100% kosten bij wijziging of annulering (indien geen verzekering genomen werd).