Gastvrijheid, authentieke charme en een attente service vormen het uithangbord van Hotel zum Josefshof. In het restaurant worden regionale specialiteiten geserveerd. Uiteraard mag een moezelwijntje hierbij ook niet ontbreken. Op warme zomeravonden is het heel aangenaam dineren op het buitenterras. Op 200 m van het hotel kronkelt de romantische Moezel zich een weg doorheen het groene landschap. Deze regio leent zich uitstekend tot prachtige fietstochten en wandelingen. Bernkastel-Kues ligt op 2 km en is voor de wandelaars ook te voet bereikbaar. Dit is wellicht het bekendste dorpje in deze regio. Kuier op het marktplein en bewonder het 17de-eeuwse stadhuis en de Sint-Michaëls­bronnen. De typische vakwerk­huizen hebben een hoog charmegehalte. Idar-Oberstein, bekend om de edelsteenmijnen, ligt op 40 km en Trier ligt op 50 km.

Inbegrepen

  • 2 nachten
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 2 x driegangendiner

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer. Tussen 01/07-30/11/19: € 99. Met aankomst op vrijdag, enkel tussen 01/07-29/08/19, betaal je een supplement van € 10 p.p. Geen aankomst mogelijk op donderdag of zaterdag. Single kamer: vanaf € 114.

Info en reservering:

  • 050 330 990
  • Boekingscode: MOEPCL13

Facultatief: annulatieverzekering (4,5% op de totale prijs).

100% kosten bij wijziging of annulatie (tenzij je kiest voor een annulatieverzekering en mits een geldige annulatiereden).