Tango Desire

21/06/18 om 00:00 - Bijgewerkt op 20/06/18 om 10:12

22 uizonderlijk artiesten: dansers, muzikanten, zanger. Jouw Plus-prijs: € 46 i.p.v. € 53 in Categorie Gold en € 41 i.p.v. € 48 in Categorie 1!

Tango Desire

© G.F.

De dansshow Tango Desire belichaamt de ziel van Argentinië. Tango Company Argentina is een groot Argentijns dansgezelschap dat bekend staat om haar uitvoering van de authentieke tango. Soms komisch, soms tragisch, maar altijd sensueel.

De snelle en gepassioneerde dansers dragen bij tot de verdere verspreiding van de Argentijnse cultuur over de hele wereld. Met vurige dansbewegingen, trotse houdingen en sensueel partnerwerk tonen ze de hoeveelheid aan stijlen en emoties die deel uitmaken van de tango.

Het dansgezelschap is ontstaan in de stad Buenos Aires met als doel de essentie en de elegantie van de Argentijnse tango te bewaren. Ze halen hun inspiratie uit de sociale tango en de milonga, de dansstijl die aan de oorsprong van de tango ligt.

Dit spektakel neemt je mee op een reis naar het Zuid-Amerikaanse land door middel van sensuele dans en muziek. Het is een passionele ode aan de Argentijnse tango.

Jouw Plus-prijs:

  • Categorie Gold: € 46 i.p.v. € 53
  • Categorie 1: € 41 i.p.v. € 48

Praktische info:

  • Waar: Aula Magna, Louvain-La-Neuve
  • Wanneer: Zaterdag 1 december om 20 uur
  • Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel.

Vermeld het aantal kaarten dat je wenst te reserveren en in welke categorie. Wij bezorgen je een overschrijvingsformulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.

Voor meer informatie over je inschrijving: 02 702 70 27.