Music Show Scotland

21/06/18 om 00:00 - Bijgewerkt op 20/06/18 om 10:32

Jouw Plus-prijs: € 48 i.p.v. € 53 in Sportpaleis Antwerpen en € 56 i.p.v. € 61 in Vorst Nationaal Brussel

Music Show Scotland

© G.F.

Music Show Scotland, de grootste indoorpipeshow ter wereld, komt na het enorme succes van vorig jaar opnieuw naar België. Kom en geniet van meer dan drie uur Keltische muziek, zang, Schotse dans, Ierse stepdance en humor in de mooiste arena's van het land!

Wanneer de enorme "massed band" in uniform door de kasteelpoort komt marcheren, is kippenvel gegarandeerd. Legendarische muziek als 'Amazing Grace', 'Highland Cathedral' en 'Auld Lang Syne' zijn slechts een klein onderdeel van het drie uur durende programma. Combinaties van traditionele muziek met moderne pop- en rockmuziek, verzorgd door de eigen Castleband, zorgen voor een overgetelijke avond. Het Schotse "highland dancing" en het Ierse "tapdancing", bekend van o.a. Riverdance, ontmoeten elkaar in deze spectaculaire show die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. Dansgroepen voeren begeleid door livemuziek traditionele en moderne dansen op en door het bijzondere decor waan je je echt in de Schotse Highlands. Een fenomenale productie!

Jouw Plus-prijs:

  • In Sportpaleis Antwerpen: € 48 in plaats van € 53
  • In Vorst Nationaal Brussel: € 56 in plaats van € 61

Praktische info:

Waar en wanneer:

  • Sportpaleis Antwerpen: zaterdag 17 november 2018 om 19.30 uur, Nederlandstalige presentatie
  • Vorst Nationaal Brussel: zaterdag 12 januari 2019 om 19.30 uur, Franstalige presentatie

Info organisatie: www.musicshow-scotland.be

Vermeld het aantal kaarten dat je wenst te reserveren. Wij bezorgen je een overschrijvingsformulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Je ontvangt jouw tickets 2 weken op voorhand.

Voor meer informatie over je inschrijving: 02 702 70 27.