Ontdek een nieuw Zwanenmeer!

Met respect voor de grote ballettraditie maar gebaseerd op moderne, spectaculaire technieken met water in de hoofdrol. Zwanen op het water, in het water, duikend, in de regen en dat alles in kunstzinnige decors met computeranimatie...een spektakel zoals u er waarschijnlijk nog nooit één zag. Onder leiding van de Franse choreograaf Johan Nus, schitteren de dansers en solisten van de "Grote Opera van Oekraïne" in een uitzonderlijk optreden! Aan dit ballet gingen maanden repetities en ongelooflijke technische uitdagingen vooraf....al was het maar omwille van de 18.000 liter water, constant opgewarmd tot 40 graden...... Maar het resultaat is gewoonweg verbluffend!

Waar en wanneer:

• Palais 12 Théatre Brussel, zondag 22 nov. 2020 om 15 u.

• Lotto Arena Antwerpen, woensdag 25 nov. 2020 om 20 u.

• Versluys Dôme Oostende, zat. 20 maart 2021 om 16 u.

JOUW PLUS PRIJS: € 65 voor een plaats in Golden Seats (normale prijs tussen € 86 en € 120)

HOE INSCHRIJVEN?

Vul de bon van het zomernummer in en stuur hem terug naar Plus Magazine of vul de formulier in.

Wij bezorgen je een overschrijvingsformulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel.

Ontdek een nieuw Zwanenmeer! Met respect voor de grote ballettraditie maar gebaseerd op moderne, spectaculaire technieken met water in de hoofdrol. Zwanen op het water, in het water, duikend, in de regen en dat alles in kunstzinnige decors met computeranimatie...een spektakel zoals u er waarschijnlijk nog nooit één zag. Onder leiding van de Franse choreograaf Johan Nus, schitteren de dansers en solisten van de "Grote Opera van Oekraïne" in een uitzonderlijk optreden! Aan dit ballet gingen maanden repetities en ongelooflijke technische uitdagingen vooraf....al was het maar omwille van de 18.000 liter water, constant opgewarmd tot 40 graden...... Maar het resultaat is gewoonweg verbluffend! Waar en wanneer: • Palais 12 Théatre Brussel, zondag 22 nov. 2020 om 15 u. • Lotto Arena Antwerpen, woensdag 25 nov. 2020 om 20 u. • Versluys Dôme Oostende, zat. 20 maart 2021 om 16 u.JOUW PLUS PRIJS: € 65 voor een plaats in Golden Seats (normale prijs tussen € 86 en € 120)HOE INSCHRIJVEN? Vul de bon van het zomernummer in en stuur hem terug naar Plus Magazine of vul de formulier in. Wij bezorgen je een overschrijvingsformulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel.