Man of vrouw, schrijf je in en maak kans op een uitzonderlijke dag omringd door professionals die alles uit de kast zullen halen om jou te doen voelen als een echte topmodel! Je wordt de ster van de moderubriek in het aprilnummer van Plus Magazine, je wordt gekleed door e5 en je vertrekt achteraf met de outfit die je tijdens de fotoshoot gedragen hebt. Daarnaast krijg je nog een cadeaubon van € 500 geldig in alle e5-winkels.

DE SELECTIE

De 5 lezers en lezeressen worden gekozen door een jury van modeprofessionals. Enkel de genomineerden worden persoonlijk verwittigd.

HOE DEELNEMEN?

Schrijf je in voor 12 december 2019. Stuur ons 2 recente foto's, een close-up en één waarop je volledig te zien bent. Zorg ervoor dat je goed zichtbaar bent op de foto's!

Voeg ook een brief toe waarin je antwoordt op de vraag: "Welke rol speelt mode in mijn leven?"

Via mail: stuur een e-mail naar promotie@plusmagazine.be met alle informatie die op de inschrijvingsformulier (p 102-103 novembernummer) in het magazine gevraagd wordt.

Via de post: stuur het volledig ingevulde inschrijvingsformulier (p 102-103 novembernummer) naar Plus Magazine Modellenwedstrijd - Raketstraat 50/10 - 1130 Brussel

VOORWAARDEN

Minstens 50 jaar zijn op 1 januari 2020.

Beschikbaar zijn op de dag van de fotosessie (de fotoshoot zal plaatsvinden in de week van 17 februari).

WAT KAN JE WINNEN?

Elk van de 5 winnaars krijgt het volgende:

  • De volledige outfit die hij/zij tijdens de fotoshoot draagt
  • Een e5-cadeaubon t.w.v. €500

Veel succes!