Etadoro online cursus: video's maken

24/05/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 22/05/18 om 13:24

Bestel de cursus 'Betere video's maken voor iedereen' op www.etadoro.be voor slechts € 55. Met kortingscode PLUSBOEK ontvangt u tijdelijk een gratis cursusboek!

Etadoro online cursus: video's maken

© G.F.

Tv-maker Joost Timp zit al 35 jaar in het vak. Hij geeft ook vlogcursussen aan 50-plussers, naar aanleidng van een boekje dat hij daarover schreef. Speciaal voor Etadoro heeft hij nu deze cursus 'videofilmen' samengesteld.

Terwijl iedereen filmpjes met zijn smartphone of digitale camera maakt, ze rondstuurt of zelfs op het internet zet, vraag jij je misschien soms af: 'Zou dat ook iets voor mij zijn?' In deze cursus legt tv-maker Joost Timp in 6 vlotte lessen uit hoe je technische en creatief het allerbeste uit je digitale camera haalt.

Je vindt deze online cursus nu tijdelijk voor maar € 55 inclusief gratis cursusboek op www.etadoro.be.

Etadoro online cursus: video's maken

Actie: ontvang tijdelijk een gratis cursusboek bij aanschaf van een cursus naar keuze!

Met kortingscode PLUSBOEK krijg je nu tijdelijk een gratis cursusboek ter waarde van € 14,95 bij aanschaf van een cursus naar keuze. Je betaalt dus alleen de cursus en de verzendkosten. Na aankoop van je cursus kun je direct starten en krijg je het cursusboek toegestuurd! Let er wel op dat je het cursusboek toevoegt aan je bestelling. Veel plezier!

PS. Op www.etadoro.be vind je nog meer gevarieerde cursussen over leuke en verrassende onderwerpen. Kies het onerwerp waar je altijd al meer over wilde weten, doe een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te leren. Het volgen van de proefles is uiteraard geheel vrijblijvend. Want nieuwe kennis opdoen is leuk én het houdt de geest scherp.

Lees meer over: