Etadoro online cursus: Starten met schilderen. Van schets tot schilderij.

20/09/18 om 00:00 - Bijgewerkt op 21/09/18 om 10:50

Deze cursus neemt je mee langs alle facetten van het schilderen... doe nu een gratis proefles! Voorkennis is niet nodig, maar is ook geen belemmering; de cursus is geschikt voor alle niveaus.

Etadoro online cursus: Starten met schilderen. Van schets tot schilderij.

© G.F.

Paul Balk houdt zich al 30 jaar bezig met de schilderkunst. Hij maakt schilderijen en ontwikkelt projecten vanuit de beeldende kunst voor het onderwijs. Daarnaast is hij lange tijd artistiek leider geweest van een stichting die met beeldende kunstprojecten in de openbare ruimte bijgedragen heeft aan een kwalitatieve en inspirerende leefomgeving.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die de beginselen van de schilderkunst wil leren kennen en toepassen. Voorkennis is niet nodig, maar is ook geen belemmering; de cursus is geschikt voor alle niveaus.

Wat leer je in deze cursus?

De cursus neemt je mee langs alle facetten van het schilderen: van houtskool tot acrylverf, van stilleven tot portret, zwart-wit, kleur en zelfs hoe je thuis verf kunt maken. Je leert niet alleen de basistechnieken van het schetsen en schilderen, maar vooral ook kijken. Doe nu een proefles op www.etadoro.be

Aanbieding: kwaliteitsstartersset acrylverf voor slechts € 30!

Met deze set acrylverf van de hoge kwaliteit van Oudt Hollandse kun je als startend schilder meteen alle kanten op. Je ontvangt de kleuren wit, geel, rood, magenta, blauw en zwart. Je kan deze set kopen door hem toe te voegen aan je bestelling.

Doe een gratis proefles

Op www.etadoro.be vind je nog meer gevarieerde cursussen over leuke en verrassende onderwerpen. Kies het onderwerp waar je altijd al meer over wilde weten, doe een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te leren. Want nieuwe kennis opdoen is leuk en het houdt de geest scherp.

Lees meer over: