Etadoro online cursus: Moestuin

15/05/18 om 08:00 - Bijgewerkt om 16:32

Je eigen moestuin, het hele jaar door. Prijs: € 80

Etadoro online cursus: Moestuin

© Plus Club

KIJK OP ww.etadoro.be

Kim Leysen is in België bekend als Madame Zsazsa. Ze verwierf faam door haar blogs en haar boeken, waaronder 'De moestuin van Mme Zsazsa'. Haar filosofie is: slim tuinieren, ongecompliceerd koken, en zo tijd overhouden om in de zon te zitten tussen de courgettes en de bloemkolen.

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die wil starten met een eigen moestuin. Op een stukje land, in je achtertuin, een kas of zelfs op je balkon.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je hoe en waar je kunt beginnen met het inrichten van een moestuin. De belangrijkste stappen die bij het starten van een moestuin komen kijken, worden behandeld: van zaaien en bemesten tot oogsten. Door middel van talloze goede tips en heldere uitleg leer je hoe je, door het slim aan te pakken, vrijwel het hele jaar door je eigen groenten kunt oogsten en eten.

Het cursusboek

Etadoro online cursus: Moestuin

© plus club

Je koopt deze cursus inclusief het lesboek. Voor deze cursus zal het boek 'De moestuin van Mme Zsazsa' van trainer Kim Leysen gebruikt worden. In dit mooie boek staat niet alleen hoe je het starten van een moestuin aan kunt pakken, maar natuurlijk ook hoe je deze kunt onderhouden. Daarnaast staat het boek boordevol lekkere recepten, tips en weetjes.

Doe een gratis proefles

Op www.etadoro.be vind je nog meer gevarieerde cursussen over leuke en verrassende onderwerpen. Kies het onderwerp waar je altijd al meer over wilde weten, doe een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te leren. Want nieuwe kennis opdoen is leuk én het houdt de geest scherp.

Lees meer over: