Etadoro online cursus: Interieur

21/06/18 om 00:00 - Bijgewerkt op 20/06/18 om 10:46

Creëer uw ideale interieur. Voor slecht € 55, inclusief gratis cursusboek!

Etadoro online cursus: Interieur

© G.F.

KIJK OP ww.etadoro.be

Judith Grimbergen is interieurstylist. Daarnaast doceert zij het vak Trends en Styling/Trendwatching en organiseert zij evenementen op het gebied van styling. Zij gelooft dat je huis een persoonlijke touch en 'soul' moet hebben om je goed te voelen in je woonomgeving.

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurstyling en zijn/haar eigen stijl wil ontdekken.

Wat leer je in deze cursus?

Wil je je inrichting veranderen, maar weet je niet goed hoe? Of wil je inspiratie en advies bij de inrichting van je nieuwe huis? Dan is deze cursus iets voor jou! Judith Grimbergen begeleidt je in alle facetten die interieurstyling te bieden heeft: kleur, licht, materiaal en indeling van ruimtes. Ze geeft inzicht en tips voor je ideale inrichting!

Het cursusboek

Met kortingscode "plusboek" krijg je nu een gratis cursusboek ter waarde van € 14,95 bij aanschaf van een cursus naar keuze. Je betaalt dus alleen de cursus en de verzendkosten (€ 3,95). Na aankoop van je cursus kun je direct starten krijg je het cursusboek toegestuurd! Let er wel op dat je het cursusboek toevoegt aan je bestelling. Veel plezier!

Doe een gratis proefles

Op www.etadoro.be vind je nog meer gevarieerde cursussen over leuke en verrassende onderwerpen. Kies het onderwerp waar je altijd al meer over wilde weten, doe een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te leren. Want nieuwe kennis opdoen is leuk én het houdt de geest scherp.