Etadoro online cursus: Fotografie

15/05/18 om 08:00 - Bijgewerkt om 16:30

Beter fotograferen voor iedereen. Voor slechts € 55, inclusief gratis cursusboek!

Etadoro online cursus: Fotografie

© Plus Club

KIJK OP ww.etadoro.be

Fotograaf Ron de Gruyl zit al 27 jaar in het vak. Naast fotograaf is Ron ook docent. Hij deelt zijn kennis graag met anderen. Met de juiste kennis en trucjes moet iedereen mooie foto's kunnen maken!

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie en een camera heeft. Voorkennis is niet nodig.

Wat leer je in deze cursus?

Heb je altijd al betere foto's willen maken? Zet je je camera eigenlijk altijd in de automatische stand? Fotgraaf Ron de Gruyl toont je in zeven eenvoudig te volgen lessen hoe je meer uit je digitale camera kunt halen. Ontdek de kracht van compositie, het spelen met licht en hoe instellingen te kiezen die het beste bij het moment passen. Kortom, maak van elke foto een plaatje.

Het cursusboek

Etadoro online cursus: Fotografie

© plus club

Met kortingscode "plusboek" krijg je een gratis cursusboek ter waarde van € 14,95. Je betaalt enkel de cursus en de verzendkosten (€ 3,95). Let er wel op dat je het cursusboek toevoegt aan de bestelling, wanneer je voor de cursus betaalt. Veel plezier!

Doe een gratis proefles

Op www.etadoro.be vind je nog meer gevarieerde cursussen over leuke en verrassende onderwerpen. Kies het onderwerp waar je altijd al meer over wilde weten, doe een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te leren. Want nieuwe kennis opdoen is leuk én het houdt de geest scherp.

Lees meer over: