Carmen en Shéhérazade

20/09/18 om 00:00 - Bijgewerkt om 15:07

Jouw Plus-Prijs: € 46 i.p.v. € 53 in Categorie Gold en € 41 i.p.v. € 48 in Categorie 1. Eén groot spektakel voor twee meesterwerken: Carmen van Bizet en Shéhérazade van Rimski-Korsakov.

Carmen en Shéhérazade

© G.F.

Eén groot spektakel voor twee meesterwerken: Carmen van Bizet en Shéhérazade van Rimski-Korsakov. Een spektakel van het Nationaal Operaballet van Kiev.

Carmen: pure harmonie tussen klassiek ballet en karakterdans, een danssoort gebaseerd op traditionele volksdansen. Het tijdloze verhaal van Carmen is het meest gespeelde werk ter wereld. Carmen is een jonge vrouw in een hopeloze zoektocht naar de liefde. Dit zal uiteindelijk tot haar dood leiden, maar ze gaat vol moed de confrontatie aan.

Shéhérazade: het zijn de bekende Arabische nachten, zwoele dansen en levendige muziek, die de inspiratie vormden voor "Shéhérazade". Dit fictieve personage is de verteller van de verhalen uit Duizend-en-een-nacht. Oosterse thema's, op muziek gezet door Rimski-Korsakov, doorweven het ballet. Ze vertellen ons via dans en muziek het wonderlijke verhaal van Shéhérazade.

Deze twee werken richten zich op een zeer gevarieerd publiek. Zowel liefhebbers van klassiek ballet als zij die eens iets nieuws willen ontdekken, zullen een onvergetelijke avond beleven. Het Nationaal Operaballet van Kiev brengt met deze voorstelling een spektakel voor de hele familie naar Louvain-la-Neuve.

Jouw Plus-prijs:

  • Categorie Gold: € 46 i.p.v. € 53
  • Categorie 1: € 41 i.p.v. € 48

Praktische info:

  • Waar: Aula Magna, Louvain-La-Neuve
  • Wanneer: Zondag 17 februari 2019 om 20 uur
  • Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel.

Vermeld het aantal kaarten dat je wenst te reserveren en in welke categorie. Wij bezorgen je een overschrijvingsformulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.

Voor meer informatie over je inschrijving: 02 702 70 27.