130 artiesten, muzikanten en zangers op het podium! Jouw Plus-prijs: € 49 in plaats van € 60 voor een plaats in Categorie 1.

Thrones en de epische soundtrack

Games of Thrones, Lord of the Rings, The World of Narnia, Gladiator, Lawrence of Arabia, Avatar, The Hobbit, filmmuziek van grote epische filmklassiekers is meeslepend. Door de mix van populaire tunes van hedendaagse series en films en oudere onvergetelijke melodieën zal dit concert een golf van vervoering door het publiek jagen in het sprookjesachtige kader van de Abdij van Villers-la-Ville!

  • Abdij van Villers-la-Ville, op zondag 14 juni om 21 uur
  • Capitole Gent, op zaterdag 3 oktober om 20 uur

Carmen, de opera van Bizet

In het verbluffende, danteske decor van de Abdij van Villers zal deze legendarische Carmen ongetwijfeld van zich laten spreken. En de interpretatie van de hoofdrol door de sublieme Ramona Zaharia, die onlangs nog schitterde in de Metropolitan in New York zal de eeuwenoude muren van de abdij doen trillen en het publiek in vervoering brengen.

  • Abdij van Villers-la-Ville, op zaterdag 13 juni om 21 uur

Aida, het opera-event, 150 jaar na zijn creatie

Aida werd gecreëerd in Caïro in 1870 ter gelegenheid van de opening van het Suezkanaal en is vandaag een van de meest opgevoerde opera's ter wereld. In decors aangepast aan de grootsheid van het spektakel brengen 130 artiesten eerbetoon aan dit buitengewone meesterwerk. De infrastructuur van Paleis 12 in Brussel garandeert het publiek een uiterst comfortabele beleving.

  • Paleis 12 in Brussel, op zondag 14 juni om 15 uur

Praktische Info

Info organisatie:www.classicall.be

Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel.

EVENEMENT WORDT VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER. INSCHRIJVINGEN PAS MOGELIJK WANNEER NIEUWE DATA BEVESTIGD ZIJN!

130 artiesten, muzikanten en zangers op het podium! Jouw Plus-prijs: € 49 in plaats van € 60 voor een plaats in Categorie 1. Thrones en de epische soundtrackGames of Thrones, Lord of the Rings, The World of Narnia, Gladiator, Lawrence of Arabia, Avatar, The Hobbit, filmmuziek van grote epische filmklassiekers is meeslepend. Door de mix van populaire tunes van hedendaagse series en films en oudere onvergetelijke melodieën zal dit concert een golf van vervoering door het publiek jagen in het sprookjesachtige kader van de Abdij van Villers-la-Ville!Carmen, de opera van BizetIn het verbluffende, danteske decor van de Abdij van Villers zal deze legendarische Carmen ongetwijfeld van zich laten spreken. En de interpretatie van de hoofdrol door de sublieme Ramona Zaharia, die onlangs nog schitterde in de Metropolitan in New York zal de eeuwenoude muren van de abdij doen trillen en het publiek in vervoering brengen.Aida, het opera-event, 150 jaar na zijn creatieAida werd gecreëerd in Caïro in 1870 ter gelegenheid van de opening van het Suezkanaal en is vandaag een van de meest opgevoerde opera's ter wereld. In decors aangepast aan de grootsheid van het spektakel brengen 130 artiesten eerbetoon aan dit buitengewone meesterwerk. De infrastructuur van Paleis 12 in Brussel garandeert het publiek een uiterst comfortabele beleving.Praktische InfoInfo organisatie:www.classicall.beJe ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel.EVENEMENT WORDT VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER. INSCHRIJVINGEN PAS MOGELIJK WANNEER NIEUWE DATA BEVESTIGD ZIJN!